Lewis Şansı Konusunda İyimser

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, sezonun son sıralamalarında 4. sırada kalmasına rağmen yarıştaki şansı bakımından iyimser olduğunu söyledi.

Hamilton "Diğer hafta sonlarına göre buraya farklı yaklaşmadım. Buraya kazanmaya çalışmak için geldik."

"Açıkçası bugün iyi performans sergiledik ve seçtiğimiz strateji belki de sıralamalar için en iyisi değil. Ancak bugün puan aldığımız gün değil, yarın puan alacağız. Yarın için iyi konumdayız."

"Yarın ne olacak bilmiyoruz. Hava koşulları bugün olduğu gibi mükemmel olabilir ya da yağmur yağabilir. Eğer yağarsa iyi konumda olacağız. Ve Felipe’nin kaç pit yapacağını bilmiyoruz, belki 3 pit yapacaktır. Kimbilir? Belki de sadece çok hızlıdır! Bu onun için iyi." dedi.

Hamilton ayrıca eski takım arkadaşı ile yarış içerisinde yan yana gelmeleri halinde kaza yapabilecekleri gibi bir endişesinin olmadığını söyledi.

Hamilton "Bunu düşünmüyorum. Startta zor olacak ancak herkesin diğerlerine saygı gösterdiğini düşünüyorum. Eğer kötü start alırsam benimle mücadele etmesini bekleyebilirim. Aksi takdirde onun önünde olmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

Hamilton ayrıca yağmurdan çekinmediğini söyledi.

Hamilton "Yağmur yağdığında aracı yolda tutanlar öne çıkar. Burada, Brezilya’da yağmur yağdığında bunun çok sert olduğunu biliyorum. Bu herkes için zor olacak."

"Burada kimse yağmurda test yapmadı bu yüzden bu olursa yeni bir mücadele ve deneyim olur. Yarışı güvenli bir şekilde tamamlamaya çalışacağız." dedi.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    inşallah.

  2. sitemizde henüz pazar gününün hava tahminlerini gösteren bir haber çıkmamış, biraz da biz katkı yapalım dedik, bugün %88 nem oranı var sao paulo'da ve yağmur olasılığı %90 olarak hesaplanmış, ta ta ta tamm işte kaynak:

    http://www.wunderground.com/global/stations/83780.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir