Coulthard Son Yarışında Eğlenmeye Kararlı

yazar:

kategori:

David Coulthard Formula 1 sürücüsü olarak son saatlerini sonuna kadar eğlenerek geçirmek için can atıyor.

Red Bull Racing sürücüsü takım danışmanı ve Tv yorumcusu olmadan önce son yarışı olan Interlagosta kariyerindeki 246. yarışına çıkıyor. Ve F1’deki son yarışının onda farklı duygular yarattığını kabul etmesine rağmen haftasonundan alacağı zevkten mahrum olmak istemiyor.

"Gerçekten bu zamanlarımdan eğlenmeye bakacağım. Bunu garantiye almak kolaydır. Hayatta hernagi bir şey yaptığınızda işinizi garantiye almaya çalışırsınız"

"Bir çok insan oldu gelip giden ve benim kadar uzun kariyer imkanı olmayan, ve bir çok sürücü oldu harika yeteneği olan fakat hiç F1 aracı sürme şansı yakalayamayan. Her zaman bana verilen olanakların kıymetini bildim."

"Kötü günlerde bile Gp sürücüsü olmayı sevdim takımımla ve bana geri dönüşüm yapan elemanlarla çalışmak harikaydı. 160mph hızla virajı alıyorsunuz gibi bir şey bu. Yerini dolduracağınızdan emin olmadığım çok özel bir pozisyon.Fakat en azından 240 küsür yapmayı başardım."

Coulthard Cumartesi günkü son sıralama turunda bazı zamankinden çok daha gergin olduğunu kabul etti.

"Bu sıralama hafif yakıt yükü saat yönünün tersine sürdüğüm son sıralama turumdu." dedi.

"Fakat kendime bunun iyi bir şey olduğunu söyledim, çünkü bunu umursamasaydım daha önce emekli olmalıydım! Gerçekten umursuyorum.

"Bu araçları sürmekten zevk alıyorum baskı ve rekabeti seviyorum."

"Seanslardan önce daha önce olmadığım kadar gergindim, çünkü kahretsin ilk seanstan elenmek istemiyorum! diye düşündüm. Eğer bu şekilde sonlandırırsanız utanç verici olur, ilk seanstan araçtan çıkmak! Fakat en azından ikinci seansa kalabildim."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir