Coulthard "Alonso 1 Sene Ara Verebilir"

yazar:

kategori:

Bu görüş Red Bull takımının İskoç pilotu ve gridin en yaşlısı David Coulthard’a ait.

Coulthard "1 sene ara vermenin Alonso için sorun olacağını düşünmüyorum."

"Alain Prost bunu yapan son pilottu. 1 sene ara verdi ve geri döndüğünde şampiyonluğu kazandı. Eğer en iyi 2 araçtan birisine oturursan dünya şampiyonluğunu kazanmak için çok büyük şansa sahip olursun." dedi.

Spekülasyonlar Alonso’nun Red Bull, Honda, Red Bull ve Toyota’dan birisine geçebileceği yönünde ancak Coulthard Alonso’nun Red Bull’a geleceğini düşünmüyor.

Coulthard "Alonso şuan için neden Mclaren’den ayrılıp Red Bull’a gelsin? Eğer Mclaren’de az kazanmaktan keyif almadıysa, şuan için Red Bull’da hiç kazanamamaktan mı keyif alacak? " dedi.

2007 sezonunda tüm yarışları Ferrari ve Mclaren kazandı ve Coulthard, Alonso’nun 2008’de rekabetçi bir koltuk bulabileceğini düşünmüyor. 2007’de en hızlı araçtan yaklaşık 1.5 sn yavaş kalan Red Bull’un amacının 2008’de sezonu 4. sırada tamamlamak olduğunu söyledi Coulthard.

Coulthard, Alonso için "Mclaren’de kazandığından daha fazla kazanabileceği araç bulması oldukça zor bir durum. Bu oldukça ilginç bir starteji ve kariyeri yönetmenin ilginç bir yolu." dedi.

Coulthard ayrıca Red Bull ile anlaşmasının oldukça güvenilir olduğunu yineledi.

"Eğer çözüm bulunamıyorsa, kendileri istemeseler bile beni araca oturtmama gibi bir şey yapamazlar."

"Anlaşmam özel olarak, bir dünya şampiyonası olması halinde Red Bull’un beni yarıştırması gerektiğini söylüyor."


Yorumlar

  1. mclaren fan avatarı

    siz hakkaten şaşırmışsınız aynı pilotunuza benziyorsunuz,tarih şöyle yazacak iki dünya şampiyonu fernando alonso f1 e yeni giren ve ilk senesini yaşayan,pistleri tanımayan adamın altında ezildi…eşit davranıldığını alonso bile ayrılırken söyledi,eeee problem nerede alonso daaaaaa…her zamanki gibi…

  2. umarım ara vemrmezde sorunları ortadan kaldırır

  3. miss alonso avatarı

    rekabetten korkanlar tabiki alonso'nun ara vermesini isterler.alonso'suz formula 1'in tadımı olur yaa kendi kendinizinmi rakibi olcaksınız.bu maccacılar nekadar ne kadar çekiniyo alonsoyla yarışmaktan.eeee tabi onlarda haklılar kolay lokma değil alonso

  4. mclaren fan,alonso iiçin bi yorum duydun şimdi DAVİDCİĞİM dersin dimi.bu sne ara verse nolurki ondn soraki sene gene kabusunuz olmaya dewam edicek.kaçarı yokki bu işin arkadaşım:) bk bakalım bu sene takımına neler olucak orda sora alonsoyu mumla aramayında:P aa aramazsınız siz cnm dedeniz herşeyi halleder daha önce başka yöntemlerle halletiği gibi anladın sen onuu:P

  5. Mclaren fanı eğer sizin gibi berbat kariyersiz yalan-dolan olan we bazı ikiyüzlü elemanları olan bi takım Fernando'yu böle zor bi duruma sokmasaydo o zmn görürdünüz şampionluu da kazanmaı da nitekim Fer 2 şampionluk kazandı kendiniz başta bize we dünyaya 2 kere kanıtladı size kanıtlamasına hiç gerek yok çünkü hiçbişei göremeen kör insanlarsınız,takımınızın yaptıklarına karşı eğer hala onları sawunuosanız Pes diorum,gridin yarısından fazlası eşitlit olmadıına dikkat çekio,zmn zmn Ferrari'ciler bile Fer'e haksızlık edildiini sölüo sen ne konuşuosun be !!!! ….

  6. mclaren fan avatarı

    dogru söylemiş david ciğim..bir kere daha şampiyon olayım derken şimdi şampiyonluğu bırak yarış kazanacak takım bulamada zorluk çekiyor..hırs yapmanın fazlasıda zararlı…

  7. simply the best avatarı
    simply the best

    Coulthard doğru söylemiş.Alonso seneye büyükler için bir tehdit olmayacak.O ferrariyi istiyor bu açık ama ferrari o kadar istekli değil bence bundan sonra alonsonun honda gibi bir takımla beraber ayağa kalkması gerekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir