Mosley, Prodrive'nin 2009 Biletine Garanti Vermiyor

yazar:

kategori:

FIA Başkanı Max Mosley, takımın 300,000 avroluk giriş ücretini kaybedecek gibi göründüğünü ifade etti ve ayrıca 2009 için de garanti veremeceğini söyledi.

Mosley’e, Formula 1’e giriş için anlaşma imzalamasına rağmen bunu gerçekleştirmediği için Prodrive’nin ceza alıp almayacağı sorulduğunda Paddock dergisine şu şekilde konuştu.

Mosley: "300,000 avroyu ödediler ve muhtemelen bunu kaybedecekler. Ama bu, muhtemel. Kimsenin onlardan sonra gideceğini düşünmüyorum. Eğer Prodrive orada olabilseydi, orada olurlardı. Ama (bütün diğer takımların) desteğine sahip değillerdi."

"Onları 2009’da (spora) girmek için durduran yok. Finansal destek gereksiniminde David Richards, 2009’da girişleri için ne gibi bir garanti vereceğimizi sordu. Herhangi bir garanti olmadığını söylemek zorundaydım. Aktivitelerin normal prosedüründe Prodrive’nin girişi (tekrar) kabul edilecekti. Ama, Concorde Anlaşma’nın olmadığı durum, Concorde Anlaşması’ndan önceki gibi. İnsanlar giriş için başvurur ve FIA, onları kabul eder veya reddeder."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir