Massa Kazanamamasına Rağmen Gururlu

yazar:

kategori:

Felipe Massa, 2008 Formula 1 pilotlar şampiyonluğunu yalnızca 1 puan ile kaybetmesine rağmen Ferrari ile gösterdiği mücadeleden gururu duyduğunu söyledi.

Brezilyalı pilot, kendi evindeki değişken koşullarla dolu yarışta üstüne düşen görevi yerine getirdi ve bu sezon 6. galibiyetini kazandı.

Massa finiş çizgisini geçtiğinde olan sıralamaya göre dünya şampiyonu oluyordu ancak Hamilton’un Glock’u son bölümde geçmesi ile ikinciliğe razı oldu.

Massa "Yarışın mükemmel olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Böylesine hava koşulları altında her şeyi fantastik bir şekilde yaptık. Yarıştan ve takımımdan gururluyum."

"Beni destekleyen insanlar için her zamankinden daha fazla gururluyum. % 100’den daha fazla, beklediğimden daha fazla."

"Benim için gerçekten duygusal bir gün. Sıcaklıkla bile her zaman mükemmeli yaparsınız ancak LEwis’in tekrar Glock’u geçişini gördük ve bu duyguları çok fazla karıştırdı, ancak yarış bu."

"Yarış damalı bayrak ile biter. Önde bitirdik ve bununla gurur duymalıyız. 1 puanla kaybettik ancak yarış bu. Yaptığımız işten, yarışımızdan ve şampiyonadaki mücadelemizden gurur duymalıyız."

"Nasıl kazanılacağını biliyorum ve nasıl kaybedileceğini de. Benim hayatımda bir başka önemli gün daha oldu.Bu günden çok şey öğreneceğim ancak şu anda çok duygusalım." dedi.


Yorumlar

  1. mehmet ali bildirici avatarı
    mehmet ali bildirici

    FELİPEYİ TEBRİK EDERİM.AMAAAA ŞAMPİYON HAMİLTON…

  2. Forever Kimster avatarı
    Forever Kimster

    belki puan olarak şampiyon olamadn ama gönlüzün şampiyonusun!
    önün uzun yıllar var şampiyonluğu yakalayacağından eminim

  3. Bir Rai taraftari olarak tebrik ediyorum Massa`yi, arslanlar gibi savasti, helal olsun, bir daha boyle sans yakalayamaz diyorlar ama ben Massa`nin sampiyon olacagina kesinlikle inaniyorum.. Massathebest kardesim sende uzulme bos yere, kim ne derse desin bu sezonun gonullerdeki sampiyonu Massa..

  4. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Felipe Gercekten Bir Şanpiyonsun !!!… Dün Şampiyon Olamasan Bile O Yaptıgın Konuşma HareketLer Aslında Tam Bir Şampiyona Yakısır HareketLerdi ..!!! Ama Napacaksın Artık Harika Bir Kapanış Oldu Senin Adına Ve Tekrar Tekrar Tebriği HakediyorSun !!…Seneye inş.Seni Yine ŞampiyonLuk için Çekişirken Gormek İsterim ..!!! Alonso***Massa***Raikkonen***Vettel***Kubica***** Seneye inş.Hepinzde Şampiyonluk için Yarısrsınz …!!!

  5. sürüşün, kazanma hırsın, isteğin, duyguların, hissettiklerin ve başarılarını destekliyecek olan bizler senin herşeyiniz sende bizim herşeyimizsin! bidaha şansın olmayacak değil oda olacak emin ol. herşeye rağmen tebrikler massa tebrikler ferrari!

  6. atilla alper koç avatarı
    atilla alper koç

    Gönlümüzün şampiyonu MASSA

  7. ecrin deniz avatarı

    ağlar tabi adam! çizgiyi geçtiğinde kendini şampiyon sanıyodu o yüzden yıkıldı…ellerinden kayıp gitti şampiyonluk…motor yarışlarında yarış tamamen bitmeden sevinmemek gerekmiş demek ki! bir kez daha gördük…

  8. Helal olsun sana Massa herşeye rağmen değdi evet değdi herşey için teşekkürler

  9. Gördünüzmü? baskı olduğunda bir pilotun nasıl davranacağını ben MASSADA bunun çok güzel bir örneğini gördüm o kadar soğukkanlı o kadar hatasız sürdüki… bir massa resitali izledim.hamilton un eli ayağına dolaştı resmen yarış bir tur daha uzasa eminim yarışı bitiremezdi hamilton bence.FELİPE SAKIN ÜZÜLME SEN GERÇEKTEN BİZİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONUSUN…

  10. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Canımsın ya valla çok üzüldüm tifozi değilim ama seneye sıkı bir taraftar kitlen olacak biri de ben
    forza massaaa!

  11. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Çok yazık oldu Massa sana bu yıl ama elden bişey gelmiyor bu saatten sonra. Verdiğin mücadele için yürekten kutlarım.

  12. keşke tam tersi olsaydı. markalarda mclaren pilotlarda massa kazansa yani. ferrari bu sene o kadar haketmedi ki.. bugün massa şampiyon değilse sorumlusu yine ferrari. massa için çook çok üzüldüm..

  13. bide millet sizi massanın bir daha bu kadar performans gösteremeyeceğine kim inandırdıda bu kadar eminsiniz yaa arac ve pit ekibinde bitiyo olay massanın iyi bi pilot olduğu gerçeğini kabullenin artık seneye aldığı ouanlarla cvbını vericektir bu sözlerin massa

  14. yaw burak böcek sen varya tam ben bi konuya yazıcam yorumları okuyorum benim yazacaklarımı sen yazmış oluyosun yaa aynen walla massa bu seneyi yaşadığı aşırı şanssızlığı ve hamiltonun balı ile kaybetti yoksa açık ara şampiyonduk neyse şans gelip geçiçidir alonsodan biliyoruz en fazla iki sene sora fıs sora gene ferrari hükümdarlığı Kaybetmeye muhtaç bütün takımlar

  15. umutbg, madem sormuşsun yanıtlayayım..ağlardım..ama, ferrarinin yarış bitmeden massaya şampiyon olduğunu söylediğini sanmıyorum..söylemişlerse, bu çok büyük bir hata

  16. burak bocek avatarı

    Bütün bir sene ne yaparsa yapsın ağızıyla kuşta tutsa çok iyi geri dönüşlerde yapsan senın hep eski defterlerin açıldı hep eski hataların söylendi.gözünün üstünde kaşın var diye sudan saçma sapan bahanelerleer sana durduk yere düşman olanlar oldu.bir yarış harıka dııp bır yarıs mukemmel pilot ilan edildin hep hor ve kucuk goruldun ancak sunu butun dunyaya ıspatladın altında ideal rekabetçi bir araç varken en iyi olabiliyorsun ve başa güreşebiliyorsun felipe.tebrıkler tekrar inşallah bir kez daha yakalarsın bu fırsatı senı sevıyoruz massaa

  17. Hamza Fayiz avatarı

    üzülme şampiyon seneyi düşün altında her yarışta birinci olabilecek bir araç var sana ve ferrari takımına güvenimiz sonsuz siz elinizden geleni yaptınız…..

  18. Helal olsun sana Helal !!
    Hakeden sendin ama olmadı artık yapıcak birşey yok.. seneye gene güçlü bi şekilde devam ediceksin eminim..

  19. burak bocek avatarı

    1.si yürekten tebrik ediyorum massayı2.si ise neredeyse mucize oluyordu fakat işte son 2vıraj bırkaç yuz metre bıtırdı olayı.benımde gonlumde şampıyonsun herkese şampıyon olabılecegını senı kucuk gorenlere yuregının buyuklugubnu gosterdın kucuk dev adam

  20. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Massa seninle gurur duyuyorum.Benim gözümde gerçek şampiyon sensin.

  21. bencede massa bir daha bu kadar performansda olamaz hami geçen senede aynıydı gelecek senede umarım anı zevki bize yaşatır ve şampiyon olur

  22. Evet kardeşim 🙂

  23. Umut bu kadar olur. Yorumumuzun içeriği de aynı dakikasın da saniyesi de 🙂

  24. tolga soydan avatarı

    massathebest dostum gözükmüyo inşallah iyidir.yıkılmıştır =(

  25. Emir Çolak avatarı

    Tebrikler, süperdin massa seneye müthiş geliyoruz her zaman ferrari, kimi & felipe.

  26. Onun yerinde sende olsaydın sende ağlardın Fuad. Yanlış mıyım kardeşim?

  27. Yürekten tebrik ediyorum Felipe.
    Ayrıca Fuad sana çizgiyi geçtiginde şampiyonsun deseler ve 10 sn ye sonra şampiyon lewis deseler aglarmıydın aglamaz mıydın acaba biraz kendini massanın yerine koyda düşün.

  28. yarıştan önce " çok rahatım,kaybedecek bir şeyim yok" gibi cümleler kuran massanın ağlaması da ilginçti

  29. massanın kariyeri boyunca bir daha böyle bir fırsat yakalayacağını sanmıyorum

  30. Ertan Akkaş avatarı

    Helal sana Massa. Kişiliğinle gurur duyuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir