Hamilton Duygularını Anlatacak Kelimeleri Bulamıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Brezilya’da elde ettiği 5.lik ile en genç Formula 1 şampiyonu olmasının ardından duygularını ifade edebielcek kelimeleri bulmakta zorlandığını söyledi.

Hamilton "Kelimelere dökmek oldukça imkansız, konuşamıyorum."

"Tüm ailem burada, babam burada."

"Uzun bir yolculuk oldu ve beni bir çok kişi destekledi. Takımım tüm sene fantastik bir iş çıkarttı ve bunu herkes için yaptığımdan dolayı heyecandan titriyorum." dedi.

Hamilton şampiyonluğu heyecan dolu son turun ardından kazandı ve neredeyse şampiyonluğu bir kere daha kaybediyordu.

Hamilton bu yarışın kariyerinin en zor yarışlarından birisi olduğunu söyledi.

Hamilton "Yağmurdan önce çok rahattım. Lastiklerim biraz yanmıştı ve performansımı korumakta zorlanıyordum ancak diğerlerinin önünde kalabiliyordum ve hepsi buydu."

"Ancak daha sonra yağmur başladı ve risk almak istemedim. Daha sonra Vettel beni geçti ve onun önüne geçmem söylendi ve buna inanamıyordum. Daha sonra son virajda Timo’yu geçmeyi başardım ve inanılmaz olduğunu söylüyorum. Tanrı’ya sadece şükredebilirim."

"Onu geçmeden önce Glock’u geçmem gerektiği söylendi ve ben Vettel’i geçmek için çok zorluyordum ancak o benim kadar hızlıydı. Hayatımın en zorlu yarışı olmasa da en zor yarışlarından birisi oldu." dedi.

Hamilton ayrıca start finiş çizgisini geçtiğinde şampiyon olup olmadığından emin olmadığını kabul etti.

Hamilton "’Başardım mı’ diye bağırıyordum ve 1. virajda döndüler ve başardığımı söylediler."

"Bu bir rüyaydı." dedi.


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    cağlar dediğini tam anlayamadım Massa 2007 Çin GP'de Kimi'ye yol mu verdi?

  2. Çok büyük bir başarı gerçekten ister beğenin ister beğenmeyin ister taraftarı olun ister olmayın-ki ben kesinlikle taraftarı değilim az sövmedim bu adama-ama kesinlikle saygıyı hakediyor.ilk 2 senesinde bu kadar konuşulan bir pilot daha yok belki vettel:)

  3. bu adam ballı mı abartmayın yaa adam gaet rahat birsekilde 5 liği alabilecekken basına neler geldi bir önceki yarısı hatırlayın en azından kimi massaya yol vermse hamilton cok daha rahat olucaktı
    gecen sene gene hamilton oalgan üstü rahat birsekilde Çin de alabilecegi sampiyonlugu kaybetti hala ballı diyorsunuz ki orada da massa kimi ye yol vermişti
    ne olmussa olmus o buna, bu ona yol vermiştir etmiştir ama en azından sezon sonunda adam zirveyi almıs bütün sampiyonlar gibi ona da tebrikler….

  4. bu adam ballı o kadar

  5. AgMan Bora yorumunuz içeriğindeki tartışmalara yol açabilecek olan küçümseme ekleri dolayısıyla kaldırılmıştır. Anlayışınız için teşekür ederiz.

  6. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    schuminin rekorlarını elemi geçirdi…? hangi rekormuş bunlar yav:) en genç şampiyon oldu tamam tebriklerde, fazla abartmayın rekorları alt üst ettiği falan yok…

  7. McLaren'ci olmama rağmen Hamilton'un sürüşünü beğenmedim. Sanki panik yaptı gibi.. Daha komple bir pilot olamadı, yine de önümüzdeki sene Alonso'ya iyi bir araç verilmezse Hamilton diğer bütün pilotları alteder. Ancak dediğim gibi Alonso hala en iyi maalesef..

  8. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    HAkkettin 🙁

  9. bizde cıldırdırıyoruz titriyoruz lewis bize bu sampiyonlugu verdigin icin sonsuz tesekkurler en buyuk sensin ve her zaman ole kalacaksın..SAMPİYON LEWİS diye bas bas bagırabiliriz artık..tesekkurler herkese..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir