Kubica 3.lüğü Kaybettiği İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Robert Kubica, Brezilya GP’sinin sonucu ile 2008 pilotlar şampiyonasında 3. sırayı kaybettiği için üzgün olduğunu söyledi.

Kubica "Kesinlikle son yarışta pilotlar şampiyonluğunda 3.lüğü kaybetmek iyi bir durum değil.  Hafta sonu boyunca çok hata yaptık ve sonuç bu."

"Ne yazıkki kuru zemin lastikleri ile başladım çünkü pist koşulları hakkında yanlış bilgilendirildim. Yarış içerisinde Adrian Sutil’in arkasında çok kaldım."

"Yarışın son turlarında bir kaç pozisyon kazandım ancak çok geçti." dedi.

Heidfeld "Bugün en büyük sorunum starttı. Çok fazla patinaj oldu ve grubun arkasına düştüm. Daha sonra bir kaç geçiş yapıp pozisyonlar kazandım. Daha sonra aracın dengesi çok zorlaştı, özellikle Trulli’nin arkasında çok fazla downforce kaybediyordum."

"Yarışın ilerleyen bölümlerinde Mark Webber’in arkasında kaldım ve onunla mücadele etmeye çalıştım ve bu lastiklerimi mahvetti. İlk yağmur damlaları düştüğünde 8 tur vardı ve geçiş lastikleri kumarını oynadım. Kaybedecek bir şey yoktu."

"10.ydum ve ne yazıkki 10. sırada kaldım." dedi.

 


Yorumlar

  1. Bizemi kaldı Yasin pilotların adamlığını tartışmak.Ben pistteki davranışını etik bulmadığımı söylüyorum.Sen önceki yarışlarda Hamiltonun yaptıklarından bahsediyorsun.Neyse kendi pilotunuzun kankasını savunmak yaraşır size.Tartışmak istemiyorum şampiyonluk sevincindeyim hala 🙂 🙂

  2. sen bnm ne yazdgımı anlayammassn hamıltonun tehlıkelı surusune karsı bnce kubıcanın yaptıgı bır tepkıydı fujıde o alonsoya yaptı kubıcada ona burda yaptı kubıca adam gıbı adamdr yaptıgı az bıle

  3. recep altın avatarı

    Heidfeld ön plana çıksın diye harcadılar Kubica'yı!

  4. Yasin senin mantığın bu işte.Fujide Hamilton gereksiz zorlama ile turunu geri aldı ve bunu tasvip etmediğimi söyledim.Ama orda Alonsonun kaybedeceği birşey var mıydı?Yoktu zaten Kubicanın 10-11 saniye önünde oysa burada arkadan Hamiltonu zorlayan bir Vettel var araya girip saçmasapan şeyler yapıp rakiplerinin saniyelerine mal oldu.Vettele o yüzden geçildi Hamilton aç onboarddan izle videoları.

    Kubicayı seviyordum ancak bu sevgimi dün Hamiltondan tur yedikten sonra Hammyyi içine sindiremediği yaptıklarından belliydi.Neyse olan oldu biten bitti.Lewis şampiyon oldu ve Kubicada 3.lüğü kaybetti.Keyfim yerinde çok şükür.

  5. MClaren01 sen fujide hamiltonun alonsoya yaptıgını nasıl acıklayacaksın az bıle yaptı lewisin tehlıkelı surusune tepkısını gosterdı nasıl oluyomus sen bnm kankıye yapmstın ıyımı demek ıstedi yuklenmeyen kubicaya adam adam gibi adam lewisin bugune kadar yaptıklarına karsı azdı bıle o hareket

  6. tam heidfeld gibi sıralamalalrda sorun yaşamaya başladı da neyse sezon bitti. seneye daha güçlü bir bmw heidfeld ve kubica bekliyoum. son turda yaptığı gıcık ve anlamsızdı ama japonyada alonsoya yapılanı da hatırlayalım. bu şampiyonluk yarışı ama şampiyonluk adayları ve takım arkadaşları dışında diğer pilotlar için bişey ifade etmemeli. yine de az değilsin sen kubica:)

  7. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    daha beter ol bmw daha beter ol kubica anti-bmw anti-kubica :@

  8. 1 tur geride olupta hamiltondan hiç ayrılmayan pilot:) Seneye bmw daha iyi olur

  9. McLAREN TEAM avatarı

    bence üçüncülüğe değil lewis e üzgün 🙂

  10. kubı olsun ya sonra alırsın bosver arada hamıltonada kaptırsaydınya sole surtusme felan 😀

  11. Daha beter ol Kubica.Sana sevgim azaldı.1 tur geriden gelip önündekilerin saniyelerine mal oldun.bunu nasıl açıklayacaksın acaba.

  12. Olmadı Bmw! Kubi'ye son yarışlarda hiç de iyi bir araba veremediniz. Bu potansiyeli böyle harcamayın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir