Whitmarsh "Hedef Hep Glock'tu"

yazar:

kategori:

Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh, Lewis Hamilton’a 5.lik için telsizden Sebastian Vettel’i değil Timo Glock’u kovalamasını söylediklerini belirtti.

Whitmarsh "Risk alamayacağımızı biliyorduk. Vettel ile risk alamazdık, o genç bir sürücü, Lewis’e kolay yoldan olmasını söylüyorduk." 

"Glock ile yarıştığımızı biliyorduk. Buraya 5.lik için geldik, Glock’u görebiliyorduk, GPS açıktı ve Glock’un bize geldiğini görebiliyorduk. Onu yakalayacağımıza inancımız vardı."

"Lewis’e Vettel konusunda endişelenmemesini, Glock’un kuru zemin lastiklerinde olduğunu ve onu son turda yakalayacağını söyledik ancak bunu başarana kadar başaramamış olursunuz. Lewis sakinliğini korudu."

"Eminim o pit alanındaki herkesten daha sakindi." dedi. 


Yorumlar

  1. Sinan Şahin avatarı

    asıl hamilton'ın ayağa kalkıp, bernie ve FİA yı alkışlaması gerekir…kafan basmıyor herhalde.

  2. ertugrul bayraklı avatarı
    ertugrul bayraklı

    hamilton sonuna kdar şampiyonluğu haketmiştir.Kalkın AYAKTA AKLIŞLAYIN…EN GENÇ DÜNYA ŞAMPİYONU…

  3. Sinan Şahin avatarı

    büyük yalan.

  4. çaylak deyin tecrübesiz deyin onun kendisi bir hata deyin ama bişeyi unuttunuz o bir DÜNYA ŞAMPİYONU artık :))

  5. yasin özgür avatarı
    yasin özgür

    yaktın bızı timo

  6. Nereye sakindi yaa sakin bir sürüş yapan tek pilot Sebastian Vettel di herif bir dontra bile yapmadı levis resmen tutuşmuştu 2 turda sayılamayacak kadar kontraya imzasını attı bide utanmadan çok sakindi diyorsunuz yaa at gözlükleriyle yarış izlenmez

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso devri bitti, ya inanılır gibi değil bu pilotun hala nasıl savunabiliyorsunuz.Hele de Renault' u anlamak imkansız nerede yarışacağımı haftaya açıklayacağım diyen bir adamı yarışa çıkardılar.Nesrin Topkapı bile ağlamış.

  8. Pek inandırıcı bir açıklama değil ki Ron Dennis'in ise tam tersi bir demeci var.Evet belki de biraz beleşten geçti gibi gözükebilir Hamiltonunki ama bence gerçekten Hamilton haketmişti.Bu da bir nevi ilahi adalet

  9. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    fernando alonsomusun her ne karın ağrısısın fazla oluyosun senin adamın 2 kez şampiyon olmuş kusura bakma ama hala çaylak benim gözümde ! hadi ordan sende sinir edici yorumlar yazma !!

  10. senna guven avatarı

    f.alonso bize hayat kavramlarını öğret:)

  11. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Ne sakini ya hamilton kalbim patlayacaktı diyor siz sakin diyorsunuz ben bile oturduğum yerde kalp krizi geçirecektim yarışla da alakam yok düşünün artık 🙂
    Ama takımın hami ye glock u geçebileceğini söylemiş olması normal dir tabii yol verme olayına girmiyorum mclaren in ya da toyota nın bundan haberi yoktu eminim Kasıt olsa tıyata yı pite sokmayarak glock u neden hamini önüne atsın ki ? İş sadece glock ta bitiyor.

  12. kaner talay avatarı

    şu Martin Whitmarsh'ın söylediklerine kim inanır allah aşkına.eminim son turda kalp krizi geçiriyordur.felipe çizgiyi geçtiğinde şampiyondu.mclaren bu durumu bilinçli yaratmış gibi konuşmasın.ayrıca vettel hamiltonu hakkıyla geçti,hamilton risk alamadı diye değil.

  13. kaldıramadı gittti. Tekrar söyleyelim Şampiyon Hamilton :))

  14. onur aybars avatarı

    "Fernando Alonso" kardeşim. Ortalığı bulandırmak için elinden geleni yapıyorsun. Durma, devam et. Yalnız eli ayağı titriyor dediğin Lewis'in (ve diğer tüm F1 pilotlarının) yarış sırasında ortalama nabızlarının 190 olduğunu unutma. Yani yaklaşık saniyede 3 . Anlatabildim mi?

  15. Fernando Alonso arkadaşım artık yeter sürekli çekememezlik yapıyorsun kinini buraya kusma artık içinde kalsın birazda herkes cevabını aldı bugün oturun ağlayın ağlayacaksanız ama buraya gelip kavga çıkarmayın çamur atmayın..

  16. senna guven avatarı

    sizin tecrübesiz dediğiniz pilotunuz artık bir dünya şampiyonu!

  17. sakinlikmi haha onun gibi tecrübesiz bir pilot ne yapabılırkı sureklı kontralar ellerı ayakları tıtrıyorda carcamdan ben bıle gordum 😀 yanı

  18. McLAREN TEAM avatarı

    lewisin sakinliği kesinlikle fazlaydı muhtemelen onun kesin glok u geçecegi söylenmiştir

  19. ya evet böyle bir şeyide ancak bu şekilde üstünü örterler

  20. tabe tabe geçti yaa atin şimdi bol keseden tutuştunuz hepiniz yusuf yusuf etti hamilton vetteli gecemeyince glock durmasaydı gene gecemicekti son 300 metrede geçersin hamilton demişlerdir kesin hey yarebbim bari bahane bulmayın bala … kazandınız işte

  21. Lewis harbidende son tur çok sakindi..Sadece vettel in arkasında timsah gibi bekledi..

  22. İtiraf edin, Timo'nun kuru zemin lastiklerine rağmen, 'eyvah' demişsinizdir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir