130,000 Alonso Taraftarı Haykırdı

yazar:

kategori:

İspanyol pilotun taraftarlarından bir grup, 7200 sayfalık imza topladı ve FIA’ya gönderdi. Bu sene çifte dünya şampiyonuna haksızlık yapıldığını iddia ettiler.

Europa Press, ana hatlarıyla Alonso’nun şampiyonluk yarışında başarısız olması ile ilgili bir çok düzensizliği içeren ve FIA Başkanı Max Mosley’e gönderilen mektubu haber yaptı.

Grubun kurucusu Marcos Lopez: "Bir şey olmasını beklemiyoruz. Sadece bizim kör olmadığımızın bilinmesini istiyoruz"

Grup ayrıca, bu suçlamaların birer kopyasını İspanyol Bakanlar Mercedes Cabrera ve Jaime Lissavetzky ile İspanyol Motorsporları yetkilisi Carlos Gracia’ya gönderdi.

Bu şikayetler arasında McLaren’in uygunsuz yarış stratejileri, Alonso’nun aracına sabotaj iddiaları, adil olmayan cezalar ve İspanyol pilotun takım arkadaşı Lewis Hamilton’un kural ihlâlerinde FIA’nın ceza vermekteki isteksizliği yer alıyor.


Yorumlar

  1. hadi ya ferni bir an önce bir takıma gec mumkunse reno olsun bu bu mclarene haddi bildir umarım 2008 dunya sampionu sen olursunnn

  2. macca siz seneye haykırcanızdaa şimdiden hazırlıklı olun.başınız çok yanıcak çok çünkü pilotunuz lewis hhehehee:P allah yardımcınız olsun.aa alonsocular sizde haykırmayın bak sinirleniyolar burdaa fazla haykırmayında gerçekler artık çıkmasın su yüzüne be yaww.grçi bilen bilioda işte takımını suçlamak pilota çamur atmaktan daha zor nede olsaa…

  3. Fazla haykırmayında sesiniz kısılmasın

  4. bu iddalardan bikaçının doğru olduğunu herkes biliyo özellikle lewis konusunda.sanırım bunun için sadece alonso taraftarları diil kimi taraftarlarıda rahatsızdı.ama şampiyon olunca unutuldu tabii.zaten onlarda bişi olmıcağını biliolar sadece tüm sezonun birikmiş olduğu bi isyan bu.keşke herkesin taraftarları böle duyarlı olsada tuttuğu pilotun ne olursa olsun arkasında olsa, hiç olmamamasından çok daha iyidir dimi rottenstern arkadaşım??cümlen harbi komik olmuş.ha ayrıca alo taraftarlarını eleştirmek sanada düşmez dimi.sanırım herkes neyin ne olduğunu göricek yaştadır.

  5. Siz körseniz biz napalım,tam bize göre bişe bu,en çok pilotuna üstlenen we haksızlıklarla öwünmeen insanlarız !!!! ….

  6. Saçma bir iddaa adamlar alonsoyu sabatoj yapmak için mi aldı

  7. RottenStern avatarı

    hehehe…Alonso taraftarlarıda ona benzer derlerdide inanmazdım:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir