Yeni Patron Brawn, Jerez Testlerine Katılacak

yazar:

kategori:

Uzun süre Ferrari’de yaptığı Teknik Direktörlüğün ardından geçtiğimiz pazartesi Honda’da göreve başlayan Brawn önümüzdeki 4 gün boyunca Jerez’de testlerde olacak.

Formula 1 Resmi sitesine konuşan Brawn "Evet, salı günü orada(Jerez) olacağım"

"Takımı görmek, onlarla beraber olmak ve olayların nasıl işlediği hakkında ilk görüntüyü görmek istiyorum. " dedi.

2006 sezonu sonunda Michael Schumacher’in emekli olması ile takımdan ayrılan Brawn 1 sene izine ayrıldı ancak geri Ferrari ile değil Honda ile döndü.

52 yaşındaki başarılı İngiliz casusluk skandalının kararında etkili olmadığını söyledi.

Brawn "Bu söz konusu değildi. 2004 sezonu sonunda 2 senelik bir anlaşma imzaladım ve bunun Ferrari ile son kontrat olacağını biliyordum. Çünkü 10 senelik periyod bitmişti." dedi.

Brawn bu arada Fernando Alonso’ya takımda yer açmak için Barrichello’nun anlaşmasının Super Aguri’ye kaydırılabileceği yönünde çıkan spekülasyonları yalanladı.

Brawn "Rubens’in bir senelik anlaşması daha var. Ben her ikisi ile de devam etmememiz için bir sebep göremiyorum çünkü her ikisi de yarış kazanabileceklerini kanıtladı ve her ikisi de yüksek standartlarda pilotlar. Pilotlarım hakkında bir endişem yok."

"Tüm takım ve benim üzerimde pilotlarda olacağından daha fazla mücadele baskısı olacak." dedi.


Yorumlar

  1. alonso biraz akıllı davranacak olursa ilk tercihi honda olmalı..anladıgım kadarıyla ferni sadece 2008 icin kapagı atıcak bir koltuk arıyor..ama dikkat ettiyse 2010'a kadar ne ferrari de ne mclaren de onun icin yer olmucak..su an ne hesapladıgını cidden kestiremiorum.reno ilk tercihi gibi gorunse de flaviyle alonsonun araları cok ii degil..bu verdikleri demeclerden bile anlasılıo..supriz bir takıma gidebilir.butun takımlar nabız yokluyor su an biz ilgilenmiyoruz diye.bakalım artık bu hafta belli oluomus..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir