Dünya Basınından Hamilton'un Şampiyonluğuna Farklı Tepkiler

yazar:

kategori:

Dünya basının çoğu, bugünkü yayınlarında Brezilya’da ilk şampiyonluğunu kazanan Lewis Hamilton’u övdü.

Folha de Sao Paolo gazetesi Hamilton’un şampiyonluğunu 700 metrelik şampiyonluk olarak adlandırdı ve Hamilton’un Massa’ya oranla daha az galibiyet kazandığına dikkat çekti.

La Gazetta Della Sport, Hamilton’un şampiyonluğuna şapka çıkardıklarını ve 10 üzerinden 8 puan verdiklerini ancak Masssa’nın yarışına tam puan verdiğini söyledi. La Gazetta Della Sport ise Hamilton’un şampiyonluğunun Glock ile alakası olmadığını belirtti.

La Stampa ise La Gazetta Della Sport’a katılmadı ve Hamilton’un Glock sayesinde şampiyon olduğunu söyledi.

L’Equipe yazarı "Hamilton F1’i çaylaklık ruhu ve deneyimli pilot yetenekleri, zihni ve yeteneği ile fethettiğini ancak her ne olursa olsun tam bir kutlama için ne pahasına olursa olsun son yarışı kazanması gerektiğini" yazdı.

1996’dan beri ilk şampiyonunu çıkaran Britanya’dan The Telegraph şampiyonluk için sevindiklerini belirtsede zafer için "ölümde değilde, cenazede geldi" gibi bir benzetme yaptı.


Yorumlar

  1. salla malla avatarı

    La Stampa gazetesine katılıyor_hamilton'ın glock sayesinde bu şampiyonluğu elde ettiğini düşünüyorm ister glock bilerek hıızını kesmiş olsn ister olmasın.. belki riske atmadı kendini hamilton belki önsıralard olmk icin zorlamadı kendini ama vettelle gecilmemek icinde bişy yapmadı. bu güce sahip bi araca sahip ve eğer sampion olma yolundysn ve bu son yarısınsa yerni korumalısn. aksine bana cok rht gözktü sanki biliordu son anda glockn hızını kesiceğini .. kuskusz bana gözüken seneryo bu.kesn böyledr demiorm. ama ters bişylr vardı bunu hissedebiliordm. vettele gecilmese ve babalar gibi yerini koryp kendini cokta riske atmadn bir öne gecmek icin kendi caba harcasydı suan bunları yazıo olmazdm.. massa taraftrı deilm ama inanın cok üzüldm cok iyi yarıstı sezon boyunca ve son yarsta.

  2. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    Yapılan son yorum bana olmasa gerek. Çünkü benim söylediklerimde herangi bir çekememezlik görmüyorum. Şayet yanılıyorsam ve bu yorum bana gelmişse başka haberlerde yaptığım yorumlar okunsun. Orada ilk tebrik edenlerden biride ben olduğum apaçık belli:)

  3. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    Yapılan son yorum bana olmasa gerek. Çünkü benim söylediklerimde herangi bir çekememezlik görmüyorum. Şayet yanılıyorsam ve bu yorum bana gelmişse başka haberlerde yaptığım yorumlar okunsun. Orada ilk tebrik edenlerden biride ben olduğum apaçık belli:)

  4. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    Evet haklısın zamanlama hatası olmuş ancak bi bakıma her iki tarafta haklı Alonsonun şu anda gidecek hali yok elbet yarıştan sonra gitmiştir:)

  5. onur aybars avatarı

    "barış şanlı" kardeşim, haber daha yayınlanmadan okuma gibi bir yeteneğimiz yok! Çıkan haberin saati 21:58:00 . Yaptığımız yorumların saatine bir bak istersen.

  6. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    Arkadaşlar bazı haberleri okursanız daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Alonso geçen yıldan sonra ilk kez mclaren garajına gitmiş ve hamiltonu resmen tebrik etmiş. Tebrik konusunda bence bir demeç vermektense böyle bir hareketi daha samimi.

  7. irfanyavuz-61 avatarı
    irfanyavuz-61

    şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş herşey ortada

  8. McLAREN TEAM avatarı

    ne ispanyol basınından ne alonsodan ne biatoreden çıt yok:))

  9. onur aybars avatarı

    İspanyol basınından haberi olan var mı? Malum, onlar Lewis'e bayılır 🙂

  10. kaan kaanhan avatarı

    sao paolo gazetesi saçmalamış, massa kazansaydı 2 turluk şampiyonlukmu diyecektik. massanın spa da kazandığı "Fia" puanlarını iyi hazmetmişler demekki daha çok galibiyetimiz var hakkımızdı gibilerinden yorumlamışlar :))
    la stampa acaba massa şampiyon olsa teşekkürler vettel,teşekkürler glock(en azından denedin) gibi mi başlık atacaktı :))
    hazımsızlık başka bişe değil, zamanında Alonsoya B.alonso denmesi kadar saçma yorumlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir