Hamilton Ailesi Gerçekten Formula 1'den Ayrılmayı Düşünür mü?

yazar:

kategori:

2008 Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Lewis Hamilton’un babası ve menajeri Anthony, Formula 1’dekendilerine karşı olan havanın, kendilerini F1’de kalıp kalmama konusunda düşündürdüğünü söyledi.

Son zamanlarda Hamilton ailesine karşı olan ırkçı saldırılarda artış oldu ve İgiltere’de bile Hamilton karşıtı olanlar var.

Örneğin BBC’nin Radio 5’i dinleyicilerine gerçekten Hamilton hakkında neler düşündüğünü sordu. Hamilton’un vergi yüzünden İsviçre’de yaşaması ve Hamilton’un kibirliliği oldukça eleştirildi.

Anthony Hamilton "Uzun süreden beri hayaliniz olsa da, bazen Formula1’de kalmaya değip değmediğini düşünüyoruz."

"Bizler de insanız ve bizlerin de duyguları var. İnsanlar Lewis’e karşı olduklarında bu zarar veriyor. Ve kimse sevdiği ve önem verdiği insana bunların yapılmasını istemez."

"Bizler nazik insanlarız. Neden bunu yaptıklarını bilmiyorum. Umarım Tanrı onları affeder." dedi.


Yorumlar

  1. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    irfanyavuz-61 arkadşım art niyet taşımadığını umut ediyorum aşağıdaki yorumda.biraz daha dikkatli yorum yazmanı tavsiye ediyorum. yanlış anlayanlar olabilir

  2. hakan yazarken daha az "kardeş" kullanırsan anlaşılır olur.öneri.
    Yapılabilecek birşey olsaydı yaparlardı heralde.Paranın çare olmadığı durumlardan birisi gözümüzün önünde.Bunu Hamilton ailesininde çok iyi anladığına eminim.Allah kimseye yaşatmasın.

  3. senna guven avatarı

    lewis in kardeşi özürlü arkadaşlar..sanırım zihinle alakalı ama bu fiziksel engellerde yaratmış sanırım..Lewis in kardeşini tekerlekli sandalye ile taşıdığı bi fotoğraf vardı ..bakalım bulabilecekmiyim..

  4. erhan evet kardeşş ya içim cız etti valla dünya işte kardeş bizim başımıza gelmeyecegi ne malüm demi kardeş yazık kardeş be çaresi yokmu acaba kardeş

  5. Aşağılamak gibi anlamayın kesinlikle ama Lewis'in kardeşi özürlü sanırım. Yoksa ben mi yanlış yorumladım görüntüleri? Bilgisi olan varsa söylesin lütfen.

  6. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bu açıklama saçmalıktan başka birşey değil babası hamilton yerine kara vermeyi çok seviyo anlaşılan o artık şamp tatıdı aldı kolay kolay bırakamaz f1 i hem ne zaman görülmüşki bir pilotun sosyal veya kişisel nedenlerden dolayı f1 bıraktığı açıklama tam bir fiyaska sadece kendilerine biraz açındırarak taraf toplamak

  7. irfanyavuz-61 avatarı
    irfanyavuz-61

    burada hamiltonun alehine yorum yazanların ırkçı lardan bir farkı olmadıgına inanıyorum insanlığa sığıcak bişe değil yani kendileride öle olabilirdi aşalım artık bunları

  8. Bende hamilton ı hiç sevmiorum ama ırkçılık yüzünden F1'den ayrılmasını istemem..

  9. Ertan Akkaş avatarı

    pardon YAKIŞIYOR değil YAKIŞMIYOR olacaktı…

  10. Ertan Akkaş avatarı

    Bence bu konuyu tartışmamız bile bizlere yakışıyor eminim her tifosi bu konuda Mclarencilerin yanında olacaktır. İnsanın kendisinin seçemediği yada belirleyemediği hatta kendi seçimi olsa bile bunla dalga geçmek aptal insanların işidir.

  11. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    ya adamı sevmiyorum ama cidden f1 e çok şeyler kazandırabilecek biri bazı hadsizler yüzünden gitmesini gerçekten istemem:(

  12. recep ivedik avatarı

    hamiltonun kardeşine ne oldunğunu bilen varmı.genç yaşta ne oldu acaba bu çocuğa.

  13. Hımmmmmmmm bence çok çok imkansız bir durum bu Hamilton ailesinin kalan fertlerini bilemem ama Lewis asla ayrılmaz F1'den.

  14. ertuğrul ulusoy avatarı
    ertuğrul ulusoy

    bence konuyu bilerek ırkçı saldırıymış gbi gösterip kendilerine kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar. Ama yapılan eliştirilerin hemen hepsi Hamiltonun davranışları üzerine. Ayrılmasını eminim kimse istemez. Konu formula1 ise bütün kozlar pis üzerinde paylaşılmalı. Herkes şampiyonluğunu tebrik edipi pistte şampiyonu geçmek için çalışmalı, bununla birlikte Hamiltonda şampiyonluğa yakıştığı gibi davranıp bu tip açıklamlardan uzak durmalı.

  15. Eren sen ne saçmalıyorsun. Benim yorumlarımı oku sonra şu yazdığın şeyi tekrar oku.

    Ben ilk yorumumu yazdıktan sonra mclaren team "tadını kaçırdınız! iyice sınırdan çıktınız siteye ve yorum yazan insanlara biraz saygınız olsun!
    sizin gibiler f1 den ne zevk alıyor anlamıyorum.." diye bir yorum yazdı.

    Bende bana mı diye sordum çünkü yazdığım yorumda yanlış anlaşılabilecek bir yer vardı. ama bana değil kına olayından bahseden şahıslara yazmış.

    Dikkat edersen ben herhangi birinin yorumundan alıntı yaparak ilk yorumumu yapmamışım. Alıntı yaptığım yorum kendi yorumum.

    Benim ismime hitaben yorum yazma diyorum çünkü seninle tartışmak istemiyorum. Kaliteni bir kaç gün önce gördük. Şimdi de göstermeye devam ediyorsun.

  16. takmayın onları SİZ….

  17. McLAREN TEAM avatarı

    turan eren rica ederim hiç bir pilot hakkında bu şekilde konuşma! o insanlar orada güzellik yarışında değil!
    onların sahip olduğu yetenek zeka ve muhteşem fiziki özellikleri hiç bir spordalıyla kıyaslanamayacak özellikdedir..
    ve kimse bu insanların şekillerini renklerini eleştiremez…

  18. McLAREN TEAM avatarı

    o yorumlarda dikkat edersen kişiler diye hitab ediyorum tepki ortamı geren herkez içindir. mclaren taraftarı olması bişey değiştirmez.

  19. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Mc laren hocam o kadar duyarlıysan kına yakarsınız sözünede tepki vermen gerekmiyor mu? Tepki verdiğin sözlerin çıkmasının sorumlusu o sözler. Ben bu duyarlılığını tahrik edene karşı da göstermeni beklerdim.

  20. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    mclaren ben sana bir şey demedim sen niye üstüne alındın.mclaren01 diye biri var ona dedim.ama oda beni kastedmediyse sorun yok zaten.

  21. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    tamam dostum niye kızıyorsunki .bende bana dediysen dedim zaten demdiysen sorun yok .

  22. McLAREN TEAM avatarı

    tabiki kibirli bu çok açık !ama bana kibirli olmadan dünya şampiyonu olmuş bir pilot varsa söyleyebilirmisin?

  23. McLAREN TEAM avatarı

    hayır sana değil şualtdaki yorumlara bakarmısın bu insanlar f1 den ne anlıyor hayret ediyorum..

  24. Mclaren team umarım sözün bana değildir.
    "Renk derken ten renginden bahsetmiyorum." diye belirttim çünkü bazı arkadaşlar çıkıp bunun hakkında saçma sapan yorumlar yapabilir diye düşündüm.

  25. McLAREN TEAM avatarı

    tadını kaçırdınız! iyice sınırdan çıktınız siteye ve yorum yazan insanlara biraz saygınız olsun!
    sizin gibiler f1 den ne zevk alıyor anlamıyorum..

  26. McLAREN TEAM avatarı

    tadını kaçırdınız! iyice sınırdan çıktınız siteye ve yorum yazan insanlara biraz saygınız olsun!
    sizin gibiler f1 den ne zevk alıyor anlamıyorum..

  27. Irkçı tartışmalara hiç bir zaman girmedim. Ve daima karşısında olan birisiyim. Kimsenin renginden, dilinden, dininden dolayı yargılanmasını doğru bulmuyorum.

    Hamilton umarım gitmez, her ne kadar sevmesem de bu sporun içinde olan ve renk katan bir şahıs. Renk derken ten renginden bahsetmiyorum.

    Ancak haberde yer alan "Hamilton'un vergi yüzünden İsviçre'de yaşaması ve Hamilton'un kibirliliği oldukça eleştirildi" sözü beni biraz düşündürüyor. Kibirliliği konusunda hemfikiriz sanırım.

  28. Obamanın yaşadıklarıda az sayılmaz.Sonuçta siyah müslüman demek onlar için.Ve Türkiye dede var ırkçı insanlar.Müslüman düşmalığı özelikle

  29. kaan kaanhan avatarı

    ırkçılar böyle devam ederse amaçlarına ulaşacak, bizde de çok sevinen olur eminim.

  30. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    eyvah hamilton gidiyormu ne:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir