Loeb, Red Bull İle Test Yapacak

yazar:

kategori:

Beş kez dünya ralli şampiyonu olan Sebastien Loeb bu aydan sonra Barcelona’da gerçekleştirilecek resmi Formula 1 testinde Red Bull Racing adına direksiyona geçecek.

Pazar günü Japonya’da beşinci dünya şampiyonluğunu kutlayan Fransız pilot daha önceden pist yarışlarına yabancı değildi. 2005 ve 2006 yıllarında Le Mans 24 saat yarışlarında Pescarolo’nun LMP1 aracını kullanan Loeb geçen yıl Paul Richard pistinde Renault F1 aracını test etmişti.

Loeb, Citroen WRC takımının enerji içeceği sponsoru ile aynı ortaklığa sahip Red Bull takımı ile çıkacağı testi sabırsızlıkla bekliyor.

" Beşinci şampiyonluğumu kutlamak adına Red Bull’dan gelen bu hediye beni kesinlikle memnun etti. Geçen sene Formula 1 aracını test etme şansı buldum fakat bu kez durum biraz farklı olacak."

" Resmi test dönemi boyunca kendimi gerçek Formula 1 pilotlarının arasında bulacağım. Kendimi küçük düşürecek birşey yapmamayı umuyorum. Gelecek yıl Formula 1′ geçiş yapma olasılığım hakkındaki spekülasyonları açıklamak istiyorum, kesinlikle Dünya Ralli Şampiyonası’nda Citroen C4 kullanıyor olacağım.


Yorumlar

  1. f-1 de oldugunu unutup virajları ralli deki dönmez insallah redbull lastik dayandıramaz Loeb e ne olursa olsun cok ilginç olacak gibi gözüküyor 🙂

  2. tolga soydan avatarı

    süpersin be ne rezilliği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir