Alonso, Red Bull’larla Mücadele Etmeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Monaco sıralamalarında Red Bull sürücülerinin hemen arkasında 5. olmasının ardından yarışta onlarla mücadele etmeyi umuyor.

Bugünkü sıralamalara temkinli bir başlangıç yapan Alonso gittikçe hızlandı ve seansı Red Bull’ların arkasında 5. sırada tamamladı.

Alonso “Yarıştaki performansımız nedeniyle yakın mücadele olmasını bekliyorum. Geçen sene Mercedes performansıyla herkesin arkasında tutup tren oluşturmuştu. Yarınki avantajlarıyla çok fazla zorlamayacaklarına eminim.”

“Onlar performanslarının % 50’si ile yarışabilirler ancak biz tüm turlarımızda % 11o zorlayacağız ve o tren daha yakın olacak. Startın ardından pit stoplar arasındaki turlarda geçiş yapmak zor olacak bu yüzden çok odaklanmamız lazım.”  dedi.

Alonso ayrıca, geçen seneki kazası nedeniyle bugüne yavaş başladığını ve gittikçe hızlanarak bugünkü sonucu elde ettiğini söyledi.


Yorumlar

“Alonso, Red Bull’larla Mücadele Etmeyi Umuyor” için 3 yanıt

  1. Start çok önemli, ve sonrasında oluşacak farklar önemli Alonso’dan çin performansı görebiliriz, podyuma çıkabilir.Araçta çok rahat olduğunu söyledi Monaco’da çok onemli birşey.

  2. poduym gelmesi için mercedeslerin birbirini yemesini beklicez dostum başka sansımız yok ne yazikki 😀

  3. inşallah bakalım podyum gelırmıde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir