Massa: "Hamilton'u Bizzat Tebrik Etmek İstiyorum"

yazar:

kategori:

Şampiyonluğa çok yaklaşmasına rağmen son bir kaç virajda elinden kaçan Felipe Massa, yeni dünya şampiyonu Hamilton’u bizzat tebrik etmek istediğini söyledi.

İtalyan Gazetta dello Sport’a konuşan Massa: "Hamilton ve babasıyla görüşmek ve onlara, şampiyonluğu hak ettiklerini söylemek istiyorum"

"Yarışı televizyondan tekrarını izledim. Lewis için son tur bir dramaydı. Yerini telafi etmek adına sürekli lastiklerini kilitliyordu."

"Glock, kasti olarak geçilmedi"

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ise, başta Hamilton’un Glock’u geçtiğinin farkına varmadığını belirtti ve Massa’nın bu kaybedişinin, Brezilyalı pilotun kararkterini geliştireceğini ve gelecek yıl için kendisini daha güçlü hale getireceğini söyledi.

Montezemolo: "Geçiş hamlesini gördüm ama Glock’u düşünmüyordum. Tur yiyen bir araç sanıyordum. Gerçeğin hemen ortaya çıkana kadar koltuğumdan zıçrayacak zamanım var mıydı bilemiyorum"

"Üzüntüm Massa içindi, onun yaptıkları ve mükemmel yarışı içindi. Ama o güçlü, iyi ve adildi."

"Bu tip tecrübeler hayatınızı daha iyi yapar. Bu adamla, Ferrari’de harika bir pilot yetişiyor"


Yorumlar

  1. I am discussing some different ways to get more likes on facebook. One thing should be kept in mind by network marketers that it is not totally sure that if you get more likes on facebook then people will be engaged and loyal with you. It is important for you to engage with them by providing valuable or helpful comments to your audience or niche.
    People familiar with the matter said, Facebook through the IPO will likely raise $100 billion to $10 billion. This would allow other recent IPO by social media, including LinkedIn, Groupon and the stream of Pandora. The industry is expected to common social game company Zynga in the next one to two weeks on the market.

    <a ****=http://Leroy.terapad.com>all star weekend </a>
    http://www.tweako.com/selecting_a_humane_mice_killer_approach_that_actually_works
    http://www.9news.com/life/community/persona.aspx?U=c872caa407ce40ab95492261a0d20c84&plckPersonaPage=BlogViewPost&plckUserId=c872caa407ce40ab95492261a0d20c84&plckPostId=Blog%3ac872caa407ce40ab95492261a0d20c84Post%3aa9a81b98-819b-4edf-9f7c-745a20e80393&plckBlogItemsPerPage=5#pluck_comments_list

    <a ****=http://www.zimbio.com/News/articles/mOBb7DqPMGQ/Common+Ways+Building+own+private+Trap+Catch>academy awards </a>
    <a ****=http://darrell31.posterous.com/ideal-solution-to-get-rid-of-mice-inside-your>jeb bush </a>
    <a ****=http://tabetha65.webs.com/apps/blog/entries/show/12637134-disorders-transmitted-by-mice>ryan braun </a>
    <a ****=http://lJames11.multiply.com/journal>jeb bush </a>

  2. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    "Hamilton'u Bizzat Tebrik Etmek İstiyorum" dedi ve gönüllerin şampiyon pilot benim dedi

  3. McLAREN TEAM avatarı

    raiokonen e neden yol versinki? dünya şampiyonu olma kapasitesine sahipsen ilk takım arkadaşınla yarışırsın! ve sonra takım hangis avantajlıysa onu destekler! massa raikonen'e karşı nasıl bir tutum sergilediyse hamilton'a da aynı şekilde davrandı!

  4. Sinan Şahin katılıyorum,Hamiltonu Massa şampiyon yaptı sezon ortasında el ele kol kola verip kiminin önünü kesiyordun massa bey,noldu en büyük desteği yine Kimiden aldın.Ama ferraride gördü ki senden şampiyon olamayacak en iyisi kimiyi sıkı bir disiplin altına alıyım dedi,seneye son sezonun ona göre.

  5. massaının şampiyonluğu gittiyse 1 son 3 tur kala sezonun en iyi geçişlerinden biri idi o yarış 3 lükten biri alması 2 cisi ise singapurda çıkmayan benzin hortumu canı sağolsu massanın

  6. burak bocek avatarı

    hiç alakası yok bence kesinlikle katılmıyorum monako'da kimi raikkonen çok geç kalktı zaten lastiği problemliydi üstelik ceza alıcaktı.artık massaya kin kusmayın takıma bir sürü puan getirdi hakkını verin bu adamın.kimi 4yarış sıfır çekerken o olmasa takımlarıda vericektik.ve ferraride sadece kiiyi tutup massaya gözünün üzerinde kaşın var diye düşman olmayın artık.kimse psikolojik durumunu bilemez massa'nın seviniyor mu uzuluyor mu kimi kazanınca.ha ama en buyuk rakıplerındendı.şampıyonada geçilirsen sen sevınırmısın uzulurmusun.burda onu tanımadan sevınen uzulen demek cok kolay.bende dıyemem ama hıc oyle oldugunu sanmıyorum.adam gıbı surmesını ogrenemeyen bırısı 6yarıs kazanmaz.şimdi 6dedım hadı cıkardım belçikayı 5herneyse ama bu adam 7yarıs bıel kazanabılırdı.o yuzden sana katılmıyorum kesınlıkle

  7. Sinan Şahin avatarı

    massa'nın hamilton'ı içinden gelerek tebrik ettiğine inanmıyorum. massa şampiyon olsaydı hamilton içinde aynı durum söz konusu olacaktı. çünkü karakterleri birbirine yakın! massa, kimi'den şans meleği isteyeceğine ilk önce adam gibi sürmesini öğrenmeli. monaco'da startta neler olduğunu herkes gördü. kimi kazanınca suratı asılan, hamilton kazanınca ise sevinen bir pilot massa. tabi kimi gibi değerli bir insanla yarıştığı içinde çok şanslı. son yarışlardaki yardımını unutmamalı. geçen sene kimi'yi geçmek için tam gaz start-finişi geçmeye benzemiyor kimi'nin yaptıkları. artık şampiyonluk yakalaması çok zor görünüyor ama bilemeyiz tabi. fakat bu sezonu en fazla o haketmişti, kaybetmesine de üzüldüm.

  8. Dost kavramı F1 için aşırı olur.En iyi dost kimleri gösterebilrisiniz ki.Ayrı takımda olunca iyiler sonra bir haber çıkar birbirlerine ters şeyler söylerler.Dedikodu yalan dolan çok olduğu için Dostluk sözü yanlış bana göre.

  9. Hamilton-Massa sıkı dostlar, her ne kadar şampiyonluk çekişmesi içerisinde birbirlerinin hareketleri üzerine bazı yorumlar getirseler de sezon bitince bu gerginliğin biteceğine inanıyordum. İkisinede tebrikler

  10. massaya helal olsun takdir ettim kendisini..bu acıklamalardan sonra hala glock yol verdi gibi sacma demecler gormeyiz umarım..

  11. sevmesem de pek çok pilotun aksine mütevazi.burada hamilton dan nefret etmek çok daha kolay, onun daha ii olduunu sölemek de cesaret ve efendilik ister. helal olsun sana 🙂

  12. Ertan Akkaş avatarı

    Mc Laren ya dediğini biraz açarsam sevinirim sabahtan beri test çözüyom aklım kıtlaştı iyice 🙂

  13. Spor bu olsa gerek.Burada insanlar birbirlerini yerken gerçek sporcular ve spor severler galibiyeti ve galip geleni kutlamayı ne kadar iyi bildiklerini birkez daha gösterdiler.

  14. dostluk aynı takımda olanlarda bile yok

  15. Ertan Akkaş avatarı

    Umarım bu dostluk havası hiç dinmez.

  16. McLAREN TEAM avatarı

    işte bu açıklama onun muhteşem kişiliğini açığa çıkarıyor!
    bunlar özlediğimiz ve takdire şayan açıklamalar!

  17. Massayı sevgim bir kez daha katlandı.Seviyorum bu adamı.Geçen yıldan bu yıla geldiği yol nasıl bir gelişim gösterdiğinin kanıtı.Seneyede umarım yarışın içnide olur.Seneye 3-4 takımlı bir şampiyona izleriz umarım. Ferrari-McLaren-Bmw-Renault.Kim daha iyi hazırlanmış kış testlerinden bir miktar hissedilir ama muhtemel güçler ilk yarıtşa anlaşılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir