Hamilton, Schumacher'in Dönmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Formula 1’e fırtına gibi giriş yapan 22 yaşındaki İngiliz, 7 Dünya ŞAmpiyonu Michael Schumacher ile bir gün yarışmak istediğini söyledi.

The Guardian’a konuşan Hamilton "Getirin onu. Onunla mücadele edemeyeceğim anlamına geldiği için Formula 1’den emekli olduğunda üzülmüştüm. O olağanüstü bir pilot."

"Ben geldiğimde tek şampiyon Fernando Alonso’ydu ve onu bir kaç yarışta mağlup etmeyi başardım. Bu muhteşem birşeydi ve Schumacher’i mağlup edebilmek daha iyi duygu olsa gerek."

"Ona karşı yarışmak isterdim. Bu her pilot için büyük mücadele ve test olur." dedi.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    oğuzhan arkadaşım…schumi hakkında ne biliyorsun ki. otomobili iyi olup şampiyon olan yalanmı oluyor ? dikkatini çekerim m.schumacher 1996da ferrariye geldiğinde berbat bir araç kullanıyordu. hem hamilton'ın F1e gelir gelmez kullandığı neydi ? ama yinede şampiyon olamadı. bir pilot kendisini kanıtlaması için otomobilinde iyi olması gerekir bunu unutma. sen F1'i 2000'nin başlarında seyretmeye başladın herhalde. doğru ya m.schumacher o zamanlar ferrarinin iyi arabaları sayesinde şampiyonlukları arka arkaya sıralıyordu :))) bu da sana çok koymuş olmalı

  2. yakışırr hamilton'a schumii koca bir yalandı zaten ferrrarinin iyi arabaları onu bu hale getirdii..gerçek yetenekli bir pilot işte hamiltonn..!'!

  3. Titaniktede İngilizlere Aitti Ve asla batmaz dediler İlk Seferinde Battı Sende Battın Hamilton Ama Halendaha Akıllanmadın Aracın Bu Sene iyiydi buna rağman Şampiyon Olamadın Bide Konuşuyormusun

  4. alonnsoyu malup ettim diyo da dur bakalım sen daha kimiyi malup etmedin. schumi ye ne zaman sıra geldi. aç tavuk kendiniğ darı ambarında zannedermiş. lewis iyice saçmaladı bence. ne malum seneye mcaren süper bir araç yapacak. hamilton kendini herşartta iyi yarışan bir pilot ilan etmiş bile hadi hayırlı olsun.

  5. Ertan Akkaş avatarı

    çömeze bakın hele sen kimsin Schumi ve Alonso kim sen önce adam olmayı sonra konuşmayı sonrada mücadele etmeyi öğren… Herşey elinin altındayken babamda şampiyonluğa oynar.

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    hami dediğin gibi schumi olağanüstü bir pilot onu yenemezsin. schumi hakkında düzgün konuş bi döndümü pistte aklını başından alır valla :)))

  7. bu adam sampiyon olsa fatih terim gibi
    ayagı yere basmayacak herhalde.kücük dagları ben yarattım diyecek.sen konus kocum kendini büyük görmeye devam et.fatih terim gbi bir gün gelir yuhalanırsın.

  8. massathebest avatarı

    arkadaşım bir gün de konuşmayıp testlere araca yeni sezona falan hazırlanmayı denesen diyorum. lafa bak alonso'yu mağlup etmiş sıra Schumacher'e gelmiş. 🙂 hatta ''getirin onu'' gibi havalara falan girmiş. allah muhafaza şampiyon falan olsa hiç önüne geçilmeyecekmiş demek ki, f1'i ben yarattım diyecekmiş herhalde :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir