Basın: Alonso, Honda'yı Ziyaret Etti

yazar:

kategori:

Yeni bir haber; Honda’nın, Alonso’nun takımın merkezini ziyaret etmediği yönündeki ifadelerle çelişti.

Geçen hafta Sport Bild, McLaren’den ayrıldıktan sonra 2008 planını açıklamayan İspanyol pilotun Brackley’de bir bütün gün geçirdiğini yazdı.

Ama bir Honda sözcüsü, Alonso’nun fabrikaya gelmediğini ve Honda’nın Temmuz ayında 2008 sezonu için pilot dizilişini doğruladığını söyleyerek bu ifadeleri çürütmek istemişti.

Bununla beraber Auto Motor und Sport, Sport Bild’in iddialarını tekrarlayarak İspanyol pilotun, Honda yetkilileriyle geçen hafta görüştüğünü ifade etti.

Alman dergi; İspanyol pilotun, Japon takımın uzun dönemdeki planları ile ilgili görüşmenin öncesinde Alonso’nun ziyaretine, menejeri Luis Garcia Abad ile Honda arasındaki temasın ön ayak olduğunu yazdı.

Honda’nın yeni patronu Ross Brawn, ilginç. bir şekilde bu hafta Rubens Barrichello’nun kontratında 1 yıl kaldığını söyledi.

Son söylentiler, Alonso’nun 2008 gridinde yer bulmakta zorlandığı yönünde. Çünkü, pazarın içinde sadece 1 yıllık anlaşma amacıyla bulunuyor.

David Coulthard da Pazartesi günü, 2008’de Alonso’nun yarışmamasının İspanyol pilot için sorun olmayacağını söylemişti.

Coulthard: "Prost, bunu yapan son kişi. Geri geldi ve dünya şampiyonluğunu kazandı."

Auto Motor und Sport Salı günü, Brawn’ın şu sözlerine yer verdi.

Brawn: "Gelecek sene hiç bir kimseye kazanan bir araç öneremeyiz"

"Alonso gibi bir pilot, her takımı güçlendirir. Ama o kazanmak ister. 2008’de, inişlerimiz ve çıkışlarımız olacak. Bu, pekişme dönemi için tamamiyle normal."

"Gelecek sene yapmak istediklerim için, Jenson Button ve Rubens Barrichello ile muhtemelen isteyebileceğimiz en iyi pilotlara sahibiz."

Auto Motor und Sport, 2008 için Honda ile Alonso arasında olabilecek birlikteliği göz ardı etmiyor.


Yorumlar

  1. Minardi olsaydı eski takımına dönerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir