Di Grassi Bu Ay Honda ile Teste Çıkacak

yazar:

kategori:

Renault’un test pilotu Lucas di Grassi, bu ay Barselonadaki teste Honda tarafından davet edildi.

Honda’nın genç pilotları değerlendirdiği testte di Grassi’ye bir diğer Brezilyalı pilot Bruno Senna katılacak.

Ross Brawn: "Bu ay sonlarında Lucas’a Honda Racing F1 Takımı ile bir test fırsatı sağladığımız için memnuniyet duyuyoruz"

"Lucas, bu sene ING Renault F1 Takımı ile testlerdeki sorumluluğunun ve GP2’deki etkileyici performansının ardından potansiyelini göstermek için bir fısatı hak etti."

"Lucas’ı çalışırken görmek için sabırsızlanıyoruz ve onun nasıl performans göstereceği ile yakından ilgiliyiz"

24 yaşındaki Di Grassi, 17-18-19 Kasım tarihlerinde takımla çalışıyor olacak.

Di Grassi: "Barselona’da Honda Racing F1 Takımı ile test yapma fırsatı elde ettiğim için heyecanlıyım ve takıma kendimi ıspatlamak için sabırsızlanıyorum"

"Bütün destekleri ve kariyerimi ileri götürmeye yardım edecek bu fırsatı değerlendirmeme izin verdikleri için ING Renault F1 Takımı’na teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum"

"Gelecek iki hafta, gelişimimde çok önemli bir bölüm olacak. Mühendislerle konuşup test öncesinde mümkün olduğunca çok şey öğrenmeden önce Honda Racing F1 Takımı’nın fabrikasında çok zaman geçireceğim"

Geçen hafta Interlagos’ta Nick Fry: "Bazı yeni insanlara bakmak istiyoruz. Formula 1’e bazı taze kanlar getirmemizin önemli olduğunu düşünüyorum. Dışarda bazı iyi adamlar var ve onları denemek istiyoruz"


Yorumlar

  1. Kamikazemisin Hamza? Tercihlerin de öyle, sözlerin de.. Futursuzca..

  2. elif çivici avatarı

    grosjean ı da kapcaklar reno elden kaçırmasa bari

  3. Hamza Fayiz avatarı

    ulan sato yu geri çağrın takıma

  4. tolga soydan avatarı

    rubens yerine gelsin işte.gençlere şans verin.

  5. ah flavio egolarını tatmın etmek ıcın genc pılotlarımızı kaybdyrz kubica grassi daha varmı grosjeanide yollayın bukadar ahmak bır takım daha yok ben cevherı kesfettım sız kullanın varmı boyle bır felsefe takımıma okadar cok kızyrmkı bzım kadar genc yetenek yaratan bı takım daha yok ama bunları har vurup harman savryrz yazık cok yazık nelson piqueti takımda tut grassiyi yolla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir