ROC: Rakiplerden Hamilton'a "Şampiyonlar Yarışı" Çağrısı

David Coulthard ve Jenson Button, vatandaşları Lewis Hamilton’u Wembley Stadyumunda yapılan Şampiyonlar Yarışı Organizasyona katılması yönünde zorluyorlar.

Şampiyonlar Yarışı organizatörleri açık bir şekilde Lewis Hamilton’un organizasyona katılmasını ve odak noktasını olmasını istesede, Ron Dennis’in bu konuda isteksiz olduğu düşünülüyor.

Ancak tüm bunlara rağmen Button ve Coulthard, Hamilton’a katılması çağrısında bulundu.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yok Fuad Kaya arkadaşım ne öğretmenim ne de emekliyim bir arkadaşım dersmi veriyorsun diye yazdı bende cevaben dedim çünkü insanların kafasındakileri değiştiremiyorsun onlar değişince kendilerinde bir acziyet bir kusurluluk veya karşısındakinin doğruluğuna tahammülsüzlük baş gösteriyor onun içinde kafalarındakini atamıyorlar diyorsunki şöyle bir yol var yok olmaz ben buradan gideceğim ,gitme şöyle şöyle olur yok dinlemiyor eeee ne yapalım bizde vazgeçtik ve dedikki siz nasihatle öğrenmeyin musibetler size reva ne yapalım :)) zaten yazdıklarımda da herhangi bir kişiyi sorguladığımı zannetmiyorum sadece misalen bir kıyas yaptım o da bazı arkadaşları rahatsız etmiş olacak ki serzenişte bulundular dedimya kafalardaki doğrularımız değiştirilemez :)) ….

  2. şener hocam emekli öğretmen misin? özel oldu ama, hoşgör 🙂 alonsodan bahsedilmiş de, hiç kimsenin..alonsodan düşmanı gibi nefreet eden insanların bile alonsonun yeteneğini sorguladığını pek hatırlamıyorum..genelde onun karakterie yükleniyorlar ona laf atarlarken..ki..ben de bunu çok yaptım :)) ama hamilton söz konusu olunca ,yok kamyon şoförlüğü..yok yeteneksiz..yok bilmem ne..ayıp oluyor valla..size göre en yetenekl olmayabilir, karakterini de sevmiyor olabilirsiniz, ama o f1deki müstesna yeteneklerdne biri..kimi gibi..şumi gibi..mika ..alonso gibi..

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Alp Aslan lafın tamamını deliye derler anlamadıysan okursun bir kez daha haaa madem okumaktan gına geliyor okumadığın şeylere yorumda yapmazsın ;ders vermek gibi bir niyetim yok zaten bırakalı da çok oldu ….

  4. Şener arkdaşım bu arada yorumlarını okumaya çalışırken bana gına geldi.. Zaten okuamadan bıraktım. neden bahsediyorsun ne anlatıyorsun! Burda konu ne sen ne anlatmışssın. Burdaki insanlara dersmi anlatmışsın ben anlamadım. Anlattıklarında okadar basit şeylerki. Ahmet çakarın futbol yorumculuğu yaptığuı gibi sende burda yorum yapma lütfen.

  5. Hamilton kamyon şöfürüyse massa da el arabası kullanıyor heralde.

  6. forzaferrari avatarı

    ne zaman bu ya geçen yılki güzeldi??

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    kyrptonite arkadaşım o hikayeciği bir daha dinlemeni tavsiye ederim ;

    GAMZE IŞIKLIOĞLU arkadaşım burada karakter veya kişiliklerin eleştirilmesi daha doğrusu tam anlamıyla irdelenmesi diye bir durum yok dikkatini çektiyse ilk yazımın alt kısmında bir ''Not'' ibaresi var lütfen ona bir kez daha bak ayrıca karakter tahlinin en iyi yollarından bazıları misalen içki masası :)) içmeyenler içinse haklı oldukları bir konuda haksız olana davranış tarzlarıdır ve unutmadan bir tane daha var yüz ifadesi ve konuşmalarda karşısındaki insanın gözünün içine bakabilmesi umarım ne söylemeye daha doğrusu anlatmaya çalıştığımı anlatabilmişimdir ;

    f1 arenasında yer alanlardan hiç biri benim babamın oğlu veya kızı değil onlardan bir maddi beklentim veya getirim de yok ayrıca f1 otoritesi değilim (gerçi nasıl olunduğunu dahi halen kavrayabilmiş değilim) benim yazdığım yorumların sizin yazdıklarınızdan hiçbir farkı yok belki biraz daha genel sadece ;

    gelirsek asıl konu olan şampiyonlar yarışına katılsa ne olur katılmasa ne olur ayrıca madem adı şampiyonlar yarışı ,yarış galibiyeti dahi olmayan pilotları ne diye çağırıyorlar veya orada ne işleri var ….

  8. karakter degil o sağlıktı 1 olan.

    Şampiyonlar yarışı farklı bir organizasyon ayrıca. orada bulunmak istememesini, hele ki o boğucu son anların ardından belki de en tepede bitirememe riskine girmemesini anlarım

  9. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    Şener SALİH senin insanların kişilikleri ile ilgili bu kadar rahat yorum yapabilmen ne kadar etik peki.bence bu da çok yanlış bir davranış ki eğer bunu konuşacaksak ben Alonso'nun Hamilton'dan daha dürüst olduğunu düşünüyorum adam içinde ne varsa dürüstçe söylüyor.Hamilton'un da törpilenmesi gereken bir çok huyu var en önemlisi şımarık bir kere,Hangimiz mükemmeliz ki sanki o yüzden bence bu kadar irdelememek gerekiyor.

  10. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Burada bayağı bir kişi üniversite öğrencisi ve belkide hemen hemen hepsi şu meşhur ''1'' ve onun sağındaki ''0'' lardan oluşan hikayeyi bilir şu cümleyle başlayan bir gün hoca sınıfa girer ve tahtaya bir tane ''1'' yazar ve sınıfa döner sorar bunun ne olduğunu biliyormusunuz ? diye cevabınıda verir bu sizsiniz ve sizin karakteriniz ,kişiliğiniz ve sonrasında ''1'' rakamının sağına ''0'' lar eklemeye başlar ve bunlara hayatınızdaki başardıklarınız ve yaptıklarınız der ve en son hamle olarakta baştaki ''1'' i siler ve tekrar sorar şimdi ne oldunuz ? diye ….

  11. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    kryptonite tamam sorun yok sana katılıyorum ve ben de Hamilton'u tebrik ediyorum tabi ki ortada bir şampiyonluk varsa şüphesiz ki başarı da vardır,tamamen aynı fikirdeyim :)Benim sözlerim senin şahsına değil sadece ben bir Alonso taraftarı olarak aynı hassasiyetin ona ve bizlere de gösterilmesini isterdim,çünkü çok fazla yıpratma çabaları var özellikle Mclaren taraftarları tarafından, ama alttaki yorumlara bakacak olursan bunu daha net görebileceksin çünkü hala bunu kişilik savaşına dönüştüren arkadaşlar var.Biz burda karakterlerden değil elde edilmiş başarılardan söz ediyoruz…

  12. Gamze, Hamilton veya McLaren taraftarı değilim.

    Eğer Hamilton o makama gelmişse (dünya şampiyonluğu) yaptıkları sayesinde gelmiştir. Onun kadar bu makamı hak eden de olsa sonuçta alan Lewis. Yaptıkları sayesinde de saygıyı hak ediyordur. Karakter mevzusuna neden giriliyor anlamıyorum.

    Konu farklı yerlere gitmesin diye bir uyarıda bulunduk, neler ortaya çıktı…

    Konu: ROC ve Hamilton'a davet. Yanılmıyorum sanırım bunda

  13. söylenılecek hiçbi söz yok şener arkadasımız çok açık bi şekilde yorumunu yazmış %100 katılıyorum….

  14. Şener yorumuna imzamı attım.

  15. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Sıfatlar gelip geçicidir karakter ise baki ;bizdede bir alışkanlık vardır sürekli vede sürekli sadece makamından veya mevkisinden sebep kişilere saygı duyulur hiçbir zaman için o kişilerin o mevkilerin yükünü kaldırıp kaldıramayacağı sorgulanmaz misalen Schumacherin şampiyonluğu taşıması ile Alonsonun şampiyonluğu taşıması aynımıydı Alonsonun verdiği demeçlerin veya takımlarına karşı sergilediği tutumun yüzde kaçını Schumacherde gördünüz ;adam 7 kez şampiyon oldu yaşı ve takım müsade etseydi bi 7 kez daha şampiyon olurdu haaa yakışırmıydı yakışırdıda fakat f1 e zarar verirdi [1.nci belli 2.nci kim ? :))] önemli olan şampiyonluğu veya varılan ulaşılan mevkiyi hazmedebilmek Hamilton daha yolun başında 23 yaşında halen daha öğreniyor ve f1 eskisi gibi zevk alanların yaptığı bir spor değil bir pazar ve sporda öğrenebileceğiniz şeyleri pazarda öğrenemezsiniz veya öğrenebilseniz bile spora nazaran daha geç olur onun için şampiyonluğa değil İNSANA saygı duyalım kendimize hazmedemeyeceğimiz üslupları başkalarına karşı kullanmayalım ;

    Not:Alonso ve Schumacher birer örnektir bunu hayatınızın herhangi bir alanında da görebilirsiniz hemde daha yakından bizzat içinde olarak ….

  16. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    kryptonite aynı hassasiyeti biz de sizlerden bekliyoruz,malum 2 sene üst üste dünya şampiyonu olmuş biri hakkında konuşuken sizler bu kadar dikkatli misiniz acaba?

  17. 2008 Dünya Şampiyonu hakkında konuşuyoruz… Bu bile başlı başına onun hakkında laf söylerken dikkat etmemizi sağlamalı, önce saygı

  18. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bu kadar hazımsız olma levent.Rai arkadan biçtiğinde niye böyle konuşmadın.O ne özürlüsü.

  19. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    gördük debriyaj özürlüsünü 🙂 çocuk kaymak gibi araba sürüyor gridde massa, kimi, kovalainen gibi pilotlar teknik sorunla sezonu kapatırken bizim kara oğlan tek bir sorun bile yaşamadan sezonu kapattı

  20. levent karadol avatarı
    levent karadol

    evet bencede kesinlikle katılmalı bakalım o yarıştada öyle kamyon şöförü gibi milleti biçe biliyomu zaten kendisi debriyaj özürlü daha starttaeli ayağına dolaşır bence f1 da yeni bi debriyaj sistemi geliştirilirse ilk testi ona yaptırılmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir