Priaulx: "Hamilton Yeni Baskılarla Yüzleşecek"

yazar:

kategori:

Üç kez Dünya Binek Otomobiller Şampiyonu Andy Priaulx, 2009’da ünvanını korumak zorunda olacak Lewis Hamilton’un yeni baskılarla karşılaşacağını söyledi.

Wembley’deki 2008 Şampiyonlar Yarışı’nın tanıtımında konuşan Priaulx, gelecek sezon da şampiyon olması için Lewis Hamilton’un çıtayı yükseltmesi gerektiğini söyledi.

Priault: "Bana göre en zor şey, en iyi pilot olduğunun farkına varıldığında herkesin sizi hedef almasıdır. Kaybedeceğiniz diğer herkesten fazladı"

"Bu baskıyla başa çıkmanın ve bunu sürdürmenin, mihenk taşı olduğunuzda çok daha zorlaşıyor"

Priaulx ayrıca, bu senenin şampiyonluğunu kutlamalardan sıyrılıp gelecek sezona odaklanmanın Hamilton için pek zaman almayacağını da belirtti.

Priaulx: "Benim için en büyük his, şampiyonluğu kazandığımda dünyanın değişeceğini düşünmemdi. Ama Pazartesi sabahı (hayat) yine aynıydı. Ve işinize gidip görevinizi yerine getirmelisiniz"

"Sadece son yarışınız kadar iyisinizdir. Bu, geçmişte yaptıklarınızı unutup başarıları tekrarlamak için önünüze bakmanız gibi bir şeydir."

"Korkunç bir azim gerektirir. Daima çıtayı yükselten ve hâlâ tamamıyla azimli kalabilen Michael Schumacher ve Valentino Rossi gibi insanlara hayranlık duyarım"


Yorumlar

  1. çok güzel ve doğru konuşmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir