Schumi, Massa'yı Affetti

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, aşırı alkol sonrası ortaya çıkan durum sonucunda Felipe Massa ile aralarının bozulduğu söylentilerini kabul etmedi.

Bu hafta çıkan haberler, sezonun bitmesinin ardından Brezilya’da yapılan partide Massa’nın Rubens Barrichello’nun söylediği ve Schumacher’e küfür ettiği şarkıya eşlik ettiği yönündeydi.

Ancak benzer bir çok sezon sonu partiye katılan Schumacher "Her zaman içilecek çok şey vardır!"

"Felipe benim arkadaşım." dedi.

Schumacher’in sözcüsü Sabrina Kehm de "Michael, Mugello’da yapılacak olan Ferrari World Finale organizasyonunda Felipe ile bir araya gelecek."

"İyi bir tekrar birliktelik olacak." dedi.


Yorumlar

  1. iyide belliki rubens in yarası çok derin

  2. ercan postacı avatarı
    ercan postacı

    sezon bıtdı magazın basladı

  3. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    arkadaşlar dün akşam yabancı bir sitede gördüm haberi internette gezinirken. massa o gece o kadar çok alkol tüketmiş ki ayakta duramıyormuş. o arada barrichello onu sahneye çıkarıp şarkısına eşlik etmesini istemiş. bırakın şumi'ye gay demesini di montezemolo'ya küfret deseler onu bile yapardı herhalde. alkolün etkisiyle yapmış. schumi de abartmamış olayı. normal karşılamış kendine yakışır şekilde. abartmaya gerek yok. olabilir. sonuçta adam şampiyonluğu kaybetmiş. o kadar alkolü de alınca ve barrichello nun gazıyla böyle şeyler yapmış. kasti bir şey değil yani.

  4. McLAREN TEAM avatarı

    almanlar böyle olayları kafaya takmazlar.

  5. Affetmiş iyi olmuş, Pascal Nouma gibi de yapabilirdi(Pascal'ı da yadetmiş oldum).. Ancak sanki öyle bir olay cereyan etmemiş gibi görünüyor çünkü haberler tutarsız ve mesela başlığında 'af etme' geçen yazının hiç bir yerinde ben affa rastlamadım.. Sadece 'kabul etmedi' deniyor. Neyse zaten boş bi olay..

  6. kaan kaanhan avatarı

    bazı haber kaynaklarına görede ga.y dememişler, hanımevladı demişler, ikisi farklı şey. ne denirse densin kaldırıp kaldırmamak schumiye kalmış artık.

  7. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    gurcan hezer, ben de :)) bana öyle geldiki bu habere göre Massanın Schumiye karşı herhangi bi vukuatı olmamış :)) Onlar kanki ya

  8. gurcan hezer avatarı

    Bu haberden nasıl affettiğiyle ilgili bir sonuç çıkarılıyor anlayamadım!!!

  9. Belkı alakası yok söylicemin ama Kimi'yi içki içiyor diye kötüleyenler Kimi'nin nasıl biri oldugunu şimdi daha iyi anlamışlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir