Raikkonen, Ferrari Aracında Hala Rahat Değil

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Monaco yarışına iyi bir başlangıç yapmasına rağmen Ferrari aracı içerisinde hala rahat hissetmediğini söyledi.

Sıralamalarda 6. olan ve iyi bir startın ardından podyuma çıkabilecek gibi görünen Raikkonen, güvenlik aracı esnasında turunu geri alan Max Chilton’un teması ile geri düştükten sonra zor bir yarış çıkardı.

Raikkonen “Hala araç içerisinde mutlu değilim. Yarış sıralamalardan daha iyiydi ancak yine de istediğimiz yerden hala çok uzaktayız.”

“Bir çok alanda gelişmemiz lazım.”

“Başta motor konusunda olmak üzere bir çok şey yaptık ancak hala hız konusunda eksiğiz.”

“Mercedes ile kıyaslama yapmamız lazım ve onlar bizim çok önümüzdeler.”

“Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ancak onları düzeltmek çok kolay değil. Zaman alacak.”

“Sürekli olarak ilerliyoruz ancak diğer takımlar da gelişiyorlar. Zayıf yönlerimizi biliyoruz ancak o kadar kolay olsaydı herkes hızlı araca sahip olurdu.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Ferrari Aracında Hala Rahat Değil” için 10 yanıt

  1. Sürekli olarak ilerliyoruz ancak diğer takımlar da gelişiyorlar. Zayıf yönlerimizi biliyoruz ancak o kadar kolay olsaydı herkes hızlı araca sahip olurdu.

    En azından araç çok yavaş demiyor…

  2. Araçiçindeki rahatsızlığı kendi performansından dolayı değil, aracın zayıflığından kaynaklanıyor. F14-T’nin performans olarak sunduklarına karşın dün gayet iyi bir yarış götürüyordu, ta ki Monaco televizyonu yüzünden görüntüsüne bile rastlayamadığımız büyük bir şanssızlığa kurban gidene kadar.

  3. Suraya yorum yazarken az dusunun , kaliteyi stabil tutalim lutfen arkadaslar.

  4. şimdi bu ifadenin altına ne yazılır…ben massa vali diyorum özetle sürekli mazeret..her hüsrandan sonra.

    çık deki elime yüzüme bulaştırdım o kadar.

    burada yok o nedir bu nedir massa vali ne dir ula yazanlar oldu..

    selfie neyse buda o..

    1. Birader Türkçe’den haberin yok F1’e yorumcu olmuşsun, “massavari” yazmak istiyorsun anlıyorum seni ama olmuyor, hem bitişik yazılır hem de vari doğrusudur vali değil, sitede yazar kalitesi çok düşük gerçekten.

      1. Türkçe’den

        yanlıştır.

        Doğrusu “Türkçeden” olacak. Dilimizde türemiş özel isimlere gelen çekim ekleri kesme işaretiyle ayrılmaz.

        Saygılar.

    2. Tahsil durumunu bilmiyorum ama kendini ifade etmede sorun yaşıyorsun sanırım, anladığım kadarıyla ve başkalarının da dikkatini çeken nokta “massavari” demek istiyorsun ama o kalıbı “massa vali” sanıyorsun ve öyle kullanıyorsun…selfie ile alakası yok yani…burası dil bilgisi sitesi değil ama yazdıklarımızın okunabilir olması gerekiyor bence…kendi dilimizi doğru düzgün kullanamayınca tartışmalar da tartışma olmaktan çıkıyor haliyle, biraz dikkat etmeliyiz.

    3. Massa vali, Bottas kaymakam. Ben onu anladım. Massa gibi bir vali bulunmaz. ☺

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    gerçekci konuşursak rai nin istediği aracın bu sezon boyu mümkün olmadığı açık ve net ortada konu ferrari olunca zaten orda duruyoruz rai nin istediği gerçekten yarışlardan zevk almak şu lotusta yarıştığı 2 senenin ardından f1 den gerçekten zevk alarak yarıştığını söyleyebiliriz fakat ferrari de mutlu olmadığı ve f1 den soğuduğu belli bizde her zamanki gibi bir sonraki güncelleme olan kanada gp yide bir umut olarak bekliyoruz.

  6. aferin çalışş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir