Button: “Hamilton Daha Güçlü Bir Şekilde Geri Dönecek”

Jenson Button, 4 yarışlık serisi Monaco’da bozulan Lewis Hamilton’un Kanada’dan itibaren daha güçlü olacağı konusunda takım arkadaşı Nico Rosberg’i uyarıyor.

Sezonun ilk yarışında motorda yaşadığı sorunla yarışa erken veda etmesinin ardından Hamilton, katıldığı tüm yarışları dünkü Monaco GP’ye kadar kazanmıştı.

Monaco’da sıralamalardan itibaren sıkıntılı bir hafta sonu geçiren Hamilton, ikinci oldu ve şampiyonada tekrar ikinci sıraya geriledi.

Button “Lewis ile bir sorun yaşadığımızda ya da yarışta mücadele ettiğimizde, kötü bir yarış geçirebiliyordu ya da bu konuda oldukça duygusal olup fazla şey söylüyordu.”

“Ancak bir sonraki yarışta beni mahvediyordu ve her zamandan daha güçlü bir şekilde dönüyordu.”  dedi.

Monaco’da sıralamalarda yaşananlar için Button “Nico onu kasıtlı yapsın ya da yapmasın, Lewis öyle düşünecektir. Takım arkadaşınızla mücadele ederken ve şampiyonluk için sert mücadele verirken öyle olur.”

“Bu Nico için faydalı oldu. Lewis’in galibiyet serisine son verdi ancak Lewis geri dönüş için yeteri kadar güçlü birisi. Gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum. Gelecek yarışta daha da kararlı bir Lewis göreceğiz.”

“O geri dönüşlerde çok iyi çünkü süper bir sürücü. Çok hızlı ve pistte araçla güreş edebilir.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Hamilton Daha Güçlü Bir Şekilde Geri Dönecek”” için 5 yanıt

  1. Phah.kendisi Hamilton gibi,ingiliz oldugu için,bu süzleri konusmus.

  2. Arkadaşın canı sıkılıyor sanırım.

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Kanada’da Renault motorlu araçlar dökülecek bana kalırsa %100 ile çalıştırırlarsa .. %100 ile çalıştırmayınca bile yolda kalıyorlar zaten.

  4. Sendemi button amma gerilim meraklısı var.

  5. Bizde bekliyoruz Kanada’yı sabırsızlıkla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir