Mattiacci: Ferrari Pist Dışında Gelişmeli

yazar:

kategori:

Marco Mattiacci Ferrari’nin performansını yükseltmesi için pist dışında gelişmesi gerektiğini söyledi.

Yeni takım patronu Çin GP’sinden hemen önce Stefano Domenicali’nin yerini aldı ve takımda hızlıca değişiklikler yapmak için araştırma yapıyor.

“Şu an son altı haftada kısa vadede hangi alanlarda gelişim sağlanması ve öncelikleri değerlendirdik, bu alanlar orta vey uzun vadede Ferrari’yi en yüksek seviyeye taşımayı hedefliyor.”

“Malum sebeplerden dolayı bunları sizle paylaşmayacağım, ancak Ferrari’nin sadece pist üzerinde değil, dışında da hızlı çalışabilmesi için çalışmamız gerekiyor.”

“Bir çok değerlendirme yaptık ve çok iyi insanlara sahibiz, eğer pazarda takıma artı değer katacak insanlar varsa kesinlikle onlar için çalışacağız. Hiçbir şey aynı kalamaz, gelişmek zorundayız. Organizasyonel değişiklikler yapmak dışarıdan insan getirmeyi gerektirir, bu da normaldir. Bunu herkes yapıyor, sadece Ferrari değil.”


Yorumlar

“Mattiacci: Ferrari Pist Dışında Gelişmeli” için 4 yanıt

  1. Yaa bırakın defolup gitsin bu adam. Geldiğinden bu yana Ferrari tek bir yarış bile kazanamadı. Rezil rüsva etti takımı! /s

  2. hele şükür olaylara sağduyulu yaklaşan biri çıktı ferraride..bakın bu yıl belki olmayabilir ama önümüzdeki yıldan itibaren matiacci kesinlikle ferrarideki anlayışı kökünden değiştirecektir olması gerktiği gibi…

  3. OtonomAktor avatarı

    F1 den pek anlamiyor ama yönetimden anladigi belli. Ferrarinin şu italyan milliyetçiliğinden vazgeçmesi gerektiğini anlamis en azindan.

  4. Gelişim için değişim gerektiğini anlayan bir patrona ihtiyacımız vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir