Sauber: Monaco’dan Puansız Ayrılmak Üzücü

yazar:

kategori:

Sauber takım patronu Monisha Kaltenborn, puan alabilmek için iyi bir şans yakaladıkları Monaco GP’sinden puansız ayrıldıkları için üzgün olduğunu söyledi.

“Kesinlikle puan şansımız vardı, ama Monaco’dan elimiz boş ayrılıyoruz”

“Adrian ve Esteban’a iyi turlar atabilecekleri rekabetçi bir araç vermeyi başardık. Aracımız yarışta oldukça rekabetçiydi. Böylesi fırsatları kaçırmak gerçekten çok üzücü oluyor”

Giampaolo Dall’Ara ise Sauber’in Monaco sonucunun “büyük bir hayal kırıklığı” olduğunu itiraf etti.

“Adrian ilk turda Sergio’nun kazasının ardından ön kanadına hasar verdi. Daha sonra stratejimizi değiştirerek yumuşak lastiklere geçti. İyi bir iş çıkartıyordu, fakat frenlemede yaptığı hatanın ardından  yarış dışı kaldı”

“Esteban ise başlangıçta bir hata yaptı. Bunun dışında herşey planladığımız gibiydi. Buna rağmen son bölümde ufak bir hata yaparak yarış dışı kaldı”

“Puan şansımız vardı ve bu yüzden sonuç gerçekten büyük hayal kırıklığı”

“Olumlu olan tek şey rekabetçi performansımızdı. Aracımız yarışta oldukça hızlıydı. Artık tek hedefimiz Kanada’ya kadar aracımızı daha hızlı hale getirebilmek”


Yorumlar

“Sauber: Monaco’dan Puansız Ayrılmak Üzücü” için 2 yanıt

  1. Takımım sonrasında en içten sempati duyduğum takım Sauber’dir. Onların bu halde olması da beni üzüyor açıkçası. Twitter’dan samimi ve takımına inanç dolu tweetler atan bir takım, takip edenler dikkat etmiştir. Sauber’in gelecek yıllarda Ferrari dışında bir motor anlaşması yapması lehlerine olur gibime geliyor. 2000 yılı ve sonrasındaki bir kaç yılda Petronas ortaklığında kullandıkları Ferrrari motoruyla elde ettikleri sıralama bile son yıllardakinden çok daha iyi idi. BMW motoru kullandıkları yıllar ise onları efsane yaptı, Kubica’yı da, benim gözümde hiç olmazsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir