Magnussen: McLaren Gerçek İlerleme Yapıyor

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, “dışardan” görmenin zor olabileceğini kabul etse de, McLaren’in gerçek bir ilerleme yaptığından emin.

McLaren üç yarışlık kabusun ardından Monaco’da yeniden puanla tanışmıştı.

Yarışı iyi götüren ve son turlarda Raikkonen ile temas yaşayarak gerilere düşen Magnussen, McLaren’in hızlanmaya devam ettiğini düşünüyor.

“Ne yazık ki Monaco benim için hayal kırıklığıyla bitti. Buna rağmen görünüm gayet iyiydi. Biz gerçekten ileriye gidiyoruz. Aracımızın potansiyelini çok daha net görebiliyoruz. Tabi ki bunu dışardan anlamak zor olabilir. Ama gerçekten ilerleme kaydediyoruz”

Magnussen, Raikkonen ile temas yaşamaması halinde sekiz veya on puan alabileceğini düşündüğünü söylüyor.

“Yarışın sonunda bir puan aldık. Ama daha fazlası olabilirdi, aslında on puan alabilirdik”

“Tahminim büyük lastik aşınması yaşyan Nico’yu geçerek beşinci olabileceğim yönünde. Veya altıncı olabilirdik. Çok büyük olasılık ile yarışı iyi puanlarla bitirecektik”

“Aslında Nico’yu geçmek istedim. Fakat araçta motor sorunu vardı ve onu gerisine düştüm. Ve sonra Kimi ile temas yaşadık”


Yorumlar

“Magnussen: McLaren Gerçek İlerleme Yapıyor” için 9 yanıt

  1. şimdi sorarlar adama sezonun ilk yarışında sen dünya şampiyonu ve ron deniste süper takım patronu idi ne oldu da bu hale geldiniz.

    tamamıyla saman alevi.

    bu sene çöp seneye kısmetse…

    1. bu arkadasta f1 düşmanı, nerede mclaren haberi var gelip altında sacm sacma yorum yapıyor….

      1. Büyük olanın düşmanı da bol olur. Doğru orantılı. Buyursun her başlık altına bekleriz, gelsin kirletsin (?) , keyfince hırsını dillendirsin 🙂

      2. Lewis Hamilton - McLaren (TEE) avatarı
        Lewis Hamilton – McLaren (TEE)

        F1 değil McLaren düşmanı. 2007 onda ömür boyu taşıyacağı yaralar açmış. 😀 Nerede bir McLaren haberi orada bu zat. Salla gitsin. Uğraşmaya bile değmez.

  2. şimdi sorarlar adama sezonun ilk yarışında sen dünya şampiyonu ve ron deniste süper takım patronu idi ne oldu da bu hale geldiniz.

    tamamıyla saman alevi.

    bu sene çöp seneye kısmetse…

  3. Takımın ilerlediğini aldıgımız puanlar kanıtlıyor.

  4. Bu ilerleme sonuçlara da yansısa keşke.

  5. Takım, Mercedes’in üretip sağladığı SABOTE (insan iyiden iyiye bütün Mercedes motorluların halini görünce inanıyor) mercedes motoruna rağmen olağanüstü bir çaba halinde. McLaren gelecek yılki Honda ortaklığı çalışmaları ile birlikte bu yılın gelişimini birlikte sürdürebilecek potansiyelde bir takım. Şampiyon ve Çaylak da ellerinden geleni yapma gayesindeler. Sezonu 4. takım olarak tamamlayabileceğimizi düşünüyorum. Klasmanda Ferrari arkasında oluruz.

  6. Çok iyiydin tüm haftasonu bence. Heleki Vergne yi güvenlik aracından sonra geçişin çok iyiydi helal. Ama sonra dediğin gibi sorunlardan dolayı geri düştün. Araçda bir sıkıntı olduğu açıktı ama motor muydu o an için şanzımanıydı bilemedim ki göründüğü üzere yine motor.

    Elbet bunların acısını çıkaracağız bekliyoruz az biraz sinir yapıp yapacak birşey yok şuan.

    Sana kalitesiz diyenlere de hastayım doğrusu. Adamın ne yapmasını bekliyorsunuz bu araçla yarışmı kazansın. Onu geçtik adamın daha ilk senesi. Daha neyin ne olduğunu yeni anlayacak. Pehh vallahi geçen yorum lar müthişdi gerçekten.

    Birde seni Perez le karşılaştırıyorlar ya orda bitiyorum. Ulan adamların bir kariyerlerine bir bakın bari. Perez kaç sene F1 de ve ilk sezonunda ne yapmış. Perez kim ya?? Adam da sponsor vardı diye Amerika kıtasında satış politikamıza yararlı olur diye aldık takıma millet adam belledi iki dk de. Gülünç !!!

    Kevin eminim ki takımdakiler senden memnundur. Öyle de olmalı. Şu F1 de çaylak getirip şampiyon olmasını bekleyemez kimse beklememeli de.

    Herkesi Lewis zannediyorlar yazık. Vettel bile ilk geldiğinde neydi sonuçta. Hele Hulk son yarış pole almasa bitik bir sene geçirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir