Red Bull: Rekabet Düzeyimiz Renault’ya Bağlı

yazar:

kategori:

Red Bull önümüzdeki yarışlardaki rekabet düzeyinin motor tedarikçisi Renault’nun ellerinde olduğunu söylüyor.

Formula 1 Kanada’ya Gilles Villeneuve pistine gidiyor ve bu pistte motor gücü çok önemli. Takım patronu Christian Horner takımının Mercedes ile rekabet edebilmesi için Renault’nun güç ünitesini geliştirmesi gerektiğini itiraf etti.

“Tamamen Renault’nun ellerindeyiz. İlerleme kaydediyoruz, onlar da ilerleme kaydediyorlar ve Total de yakıt alanında ilerleme kaydediyor, ancak Ocak ayında nerede olmamız gerekiyorsa şu an ancak o düzeydeyiz. Hala gidilecek uzun bir yol var ve Mercedes de elbette yerinde saymıyor. Ancak sadece altıncı yarıştayız, şampiyona için hala uzun bir yolumuz var.”

“Şu an açık şekilde en hızlı ikinci takımız ve Mercedes ile olan farkı kapatıyoruz. Bu farkı kapatmak için her şeyi yapıyoruz, sıkı çalışıyor ve akıllıca tasarlıyoruz.”

Horner Montreal’in Red Bull için zor olacağından emin.

“Montreal zorlayıcı bir yarış olacak ve orada ne durumda olacağımızı görmek ilginç olacak. Renault perde arkasında çok sıkı çalışıyor ve biz Monako’da çok daha yakındık ve burada ilk kez Mercedes ile yarışabildik. Daniel yarışın son bölümünde açıkça en hızlı isimdi. Bence buradan çok fazla güven çıkarabiliriz, ancak bir uçtan diğerine geçiyoruz. Monako tamamen sürülebilirlik ile ilgiliydi, ancak bir sonraki yarış tamamen düzlük performansı üzerine. Montreal’de Mercedes motorlu araçlara göre nerede olacağımızı görmek ilginç olacak.”


Yorumlar

“Red Bull: Rekabet Düzeyimiz Renault’ya Bağlı” için 3 yanıt

  1. Ferrari herzaman dışlanan takım Oldu .s hep oyunun dışına iriliyor bak mevzu bahsi geçmiyor sırf biz değil McLaren Williamsta boyle utanmalilar bu sonradan çıkmış takımlara bakıp .s .s Efsane takımlarmış pehh

  2. Ferrariden 1 tur yiyecek onun korkusu var.

  3. Nerede olacağınızı söyliyeyim.Bir tur geride.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir