Horner: Bu Yıl İlk Kez Mercedes İle Yarıştık

Red Bull takım patronu Christian Horner, Monaco’da bu yıl ilk kez Mercedes ile mücadele edebilecek bir otomobile sahip olduklarını söyledi.

“Monaco’da bu yıl ilk kez Mercedes ile yarıştık. Özellikle yarışın son üçte birinde, Daniel araçta çok hızlı gözüktü”

Horner, Red Bull’un Kanada da Mercedes’in biraz daha gerisinde olabileceğini itiraf ediyor.

“Bir uçtan diğer bir uca gidiyoruz. Monaco’da pistin karakteristiği bize daha uygundu ve zayıf olduğumuz alanlara pek fazla iş düşmedi. Bu yüzden performansımız bir çizgi daha yukarıdaydı. Montreal’de Mercedes motorlu takımlara karşı nerede olduğumuzu görmek ilginç olacak”

Horner, Red Bull’un önümüzdeki yarışlarda motor bölümünde ciddi geliştirmeler yapacağını söylüyor.

“Renault’un elinde büyük bir güncelleme paketi var. İlerleme yapıyoruz. Total’in yeni yakıtı ile birlikte iyi bir ilerleme kaydettik”

“Ocak ayında olması gereken yerde değildik. Yapmamız gereken hala bir sürü iş var. Ama hala ayaktayız ve şampiyonada gidilmesi gereken uzun bir yol var”


Yorumlar

“Horner: Bu Yıl İlk Kez Mercedes İle Yarıştık” için 2 yanıt

  1. aç tavuk…

  2. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Beklentiler büyüktü..Webber burayı RB nin kazanabileceğini bile söylemişti. Ama öyle olmadı.

    Son Sc 31. turda çıktı.45. turda ise fark 12.6 saniye oldu.Yani nerdeyse tur başına 1 saniye açtı mercedesler.Sonrası zaten stabile döndü.Fark 70 turda bile 12 saniye idi.Sonrasında hamiltonun kızgın olduğu pit duvarının yüreğini ağzına getirdiği numarasını Horner mücadele olarak anlamıştır.Yoksa ortada mücadele falan yoktur.

    Hani Rosberg Çin’de telemetriden ötürü kör gibi sürüp övgüye mazhar olmuştu ya İşte hamilton da ondan etkilenip gerçek körü göstermek istemiştir.Hem duble elden gidiyor diye Totto nun yüreğini ağzına getirmiştir hem de monakoyu kör süren adam olarak nam kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir