Lorenzo, Mugello’daki Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyor

yazar:

kategori:

Jorge Lorenzo, Bu hafta sonu Mugello’da gerçekleştirilecek İtalya GP’sini kazanmak istediğini söyledi.

“Le Mans’ı unutmak istiyorum. Açıkçası bisiklette kendimi iyi hissetmiyordum. Çalışmaya devam ediyorum ve asla pes etmeyeceğim”

“Şimdi benim için bazı özel pistlere gideceğiz. Artık motivasyonum daha yüksek olacak. Yeniden önlerde yer alabilirim”

“Bu sezonki ilk zaferimiz için mücadele etmeliyiz. Galibiyet almak takım için harika olurdu!”

“Mugello’da son birkaç yıldır iyi performanslar sergiliyorum. Bu yılki tek hedefim bu performansı devam ettirebilmek. Orada hızlı olmaya çalışacağım”


Yorumlar

“Lorenzo, Mugello’daki Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyor” için 3 yanıt

  1. Lorenzo 2 defa şampiyon oldu.Birinci şampiyonluğunda Rossi ayağını kırmıştı rakibi yoktu 2.defa şampiyon olduğunda Stoner Pedrosa’yı geçmeye çalışırken (hiç gereği yokken) çarpıp kaza yapmış ve sonrasında ayağından sakatlık yaşamıştı ameliyat oldu yine rakibin yoktu..Bir kerede sağlam bir rakibin varken şampiyonluk savaşı verebilecekmisin bakalım???

    1. 2 yıldır görülen, Stoner – Marquez halef-selef işi tam oturmuş.
      Lorenzo’yu belki lolipopdan belki alaycılığından hiç sevemedim, sürüşünü de öyle ahım şahım görmedim hiç. Dediğin gibi, rakipsizken daha rahat süren birisi ve o şansı bir daha bulamayabilir.
      Bu yıl Marquez’in de rakibi yok.-Pedrosa çap olarak yetersiz her zaman- Le Mans’da Rossi’nin 2.liğinin de ilerisi için bir zorlayıcı olabileceğiniz sanmıyorum.
      3-4 yıl Honda-Marc üstünlüğü devam edebilir,

      1. Marquez’in şu ana kadar rakibi yok gibi durmasının sebebi birazda kendi performansından kaynaklanıyor…Ama Lorenzo’nun şampiyon olduğu senelerde direk rakibi kalmamıştı sakatlıklardan dolayı…
        Lorenzo hem taklitçi hemde antipatik…

        Rossi genç iken Stoner’ın Ducati ile inanılmaz hızına (Ducati’yi sürebilen ve şampiyon olabilen tek pilottur kendisi buda onu Moto gp’nin en cesur ve yetenekli pilotlarından yapar..) Amerika’da ki mühteşem yarışta geçerek psikolojik olarak üstünlük sağlayıp o sayede o sene şampiyon olmuştur yani Rossi motorun dışında olaya kendisinden bir şeyler ekleyebilen bir pilottu..Lorenzo şu ana kadar ki görüntüsünde Motor mükemmel olacak ve güçlü bir rakibi olmayacak o zaman şampiyon olabilir havasında bir pilot görünüyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir