Montezemolo: "Mucizeler Bir Defa Olur"

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Felipe Massa’nın Interlagos’ta bitiş çizgisini şampiyon olarak geçmesine rağmen son anlarda Lewis Hamilton’a giden ünvan sonrası televizyonunu parçalayacak kadar sinirlenmiş olmasına rağmen olanlar sonunda felsefik.

Montezemolo: " Şunu ifade edeyim, F1 tarihinde son yarışın son turunun son virajında bir dünya şampiyonluğunun belirlendiğini hiç bir zaman görmemiştik. Ve bir pilotun, bitiş çizgisini bir dünya şampiyonu olarak geçtiğini de görmemeiştik."

" Mucizeler, gerçekleştiklerinde, genellikle sadece bir defa olurlar. Bunu söylüyorum çünkü geçen sene bir mucizeydi. Bunun tekrar genellikle imkânsızdır. Brezilya’da Massa ile bir başka mucize yaratma çabasındaydık"

Ve di Montezemolo, şampiyonluk mücadelesinden uzak kalmasına rağmen takımlar şampiyonasında kilit rolde olması ile Raikkonen’e de özel ifadelerde bulundu.

Montezemolo şaka yaparak, Massa’nın gölgesinde kaldığı sezonun son bölümünde kendisi gibi görünmediğini fiade etti.

Kendisi ile aynı odada oturan Raikkonen için Montezemolo: " O gerçekten sen miydin, gerçek Kimi, etten kemikten hani? Yoksa senin bir arkadaşın mıydı, bir dublör, son yarışta Ferrari adına yarışan? Çünkü bence, Kimi, bir parça yorgundun ve bir süreliğine senin yarışlarında sürmesi için bir arkadaşına izin verdin. Tamam ama bu kadar şaka yeter."

" Kimi, bu senenin son yarışına kadar dünya şampiyonuydu.  İki takımlar şampiynluğuna katkıda bulundu. Onun puanları önemliydi. Lewis Hamilton’a saygı duyarak, dünyadaki en iyi ikili olan pilotlarımdan memnunum."


Yorumlar

  1. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bu sene ne montezemmelo nede domannicali massanın başarılarını benimseyemediler eger massayı ciddiye alsaydılar o zaten şanpiyondu ayrıca kimiye yapttığı esprilerde tam bir italyan tarzı umarım seneye işi birazdaha ciddiye alıp iki pilotada eşit şekilde davranırlar arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi yeniliklere ferrarinin uyum sağlaması birazcık zaman alıyor eğer kers önümüzdeki sene kullanılmaya başlanırsa bakın görün biz sezon ortasına kadar nal toplarız tifoziler buna hazır olalım ama yanılmış olmayı inanın hepinizden çok ama çok isterim

  2. elif çivici avatarı

    monte ye bk ya içmiş gibi:d

  3. Bir raikkonen ci olarak raikkonenden bu kadar bahsedip raikkoneni dağlara çıkarıp massayı ezmesi çok ters geliyor hani şaka filan değil bu adamda gerçekten böyle ciddi bir raikkonen sempatisi var ama bunu aşması lazım çünkü o bir takım başkanı ve takım üzerisinde etkisi büyük mclarenin yaptığı hatalara düşmemesi lazım.

  4. İtalyan samimiyeti.. Tabi biraz fazla samimi.

  5. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ben de bu adamın esprilerini beğeniyorum :)) ancak bu sene Massaya yeterince destek vermedi.Onun için önemli olan takımlar şampiyonluğuydu :((

  6. McLAREN TEAM avatarı

    bu adamın espirileri çok iyi:)

  7. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    ah Kimi'Mmm üzülme sen 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir