Mercedes’teki Gerilim F1 İçin Harika

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu David Coulthard şampiyona lideri Mercedes pilotları arasındaki sıkıntının ‘Formula 1 için harika’ olduğunu belirtti.

“Bu Formula 1 için harika. Bu insanları ve basını heyecanlandırıyor. Çok iyi arkadaş oldukları ve beraber takıldıkları zaman bu iyi bir hikaye değildir. İki takım arkadaşının dişiyle ve tırnağıyla şampiyonluk için savaşması çok daha güzel bir hikayedir.”

“McLaren’da Mika Hakkinen ile takım arkadaşıyken birkaç durumum olmuştu ve benimle konuşmamıştı. Birkaç yarış kazandığımda onun partisini mahvettiğimi hissetmişti. Sonuç olarak, takım arkadaşınız dostunuz olamaz.”

“Arkadaş olarak büyüdükçe bunlar hakkında konuşmak istersiniz, ancak sadece tek bir adamı yenmeniz gerekir. Onları ne kadar süredir tanıyor olmanızın hiçbir önemi yok.”


Yorumlar

“Mercedes’teki Gerilim F1 İçin Harika” için 2 yanıt

  1. Yusuf Hitay avatarı

    ben bu durumun bir anda düşen ilginin artırılması adına suni olarak yapıldığını da düşünüyorum aslında. artık sesler de konuşulmuyor burunlar da.

    1. Yok ya o kadar degildir be dostum, bunlar tiyatrocu degilki pilot, pistte birbirlerini oldurmek (mecaz) isteyen egolari ucmus adamlar, bunlara istesende oyun oynatamazsin. Diye dusunuyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir