Bourdais, Kendisini Kanıtladığını Umuyor

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, sezonun sonunda gösterdiği performans artışının, kendisinin gelecek sene takımda kalmasına yetmesini umuyor.

Bourdais "Ben 2008’de en önemli anımın hala gelmesini bekliyorum çünkü gelecek sene takımda kalıp kalmayacağımı öğrenmeye çalışıyorum."

"Formula 1’e Toro Rosso ile devam etmek isterim çünkü sezonun son bölümünde, Monaco’da tanıtmamızın ardından STR3’te zorlandığım bir kaç yarıştan sonra aracın yol tutuşuna gerçekten alıştım. "

"Son 6 yarışta sıralamalarda Q3’e kalmak iyi hatıra ve Monza’da gridde 2. çizgide yer alıp en iyi sıralama performansını göstermiş olsamda bana göre Brezilya’daki sıralama turum sezonun en iyisiydi."

"Benim sezonun adil olmaktan çok şanssızlıklarla geçti, daha sezonun ilk yarışında Melbourne’de 4. giderken araçta sorun çıkmış ve geriye düşmüştüm." dedi.

Gelecek sene için Toro Rosso Bourdais’in yanında Buemi, Sato ve Senna gibi isimleri değerlendiriyor.

 


Yorumlar

  1. hakan alık avatarı

    takım arkadaşı vettel olazsa işi daha kolay olurdu.sadece vettel aracla neler yapabileceğini gösterdi ve bourdais çok geride kaldı.şanssızlığa puan verilmiyor(massa macaistandaki motor patlatması gibi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir