Williams'ın Gelecek Sene Nakajima'dan Beklentisi Büyük

yazar:

kategori:

Williams’tan Rod Nelson, gelecek sene Kazuki Nakajima’nın bu seneki çaylaklık yılına göre çok büyük adım atacağını iddia ediyor.

Nelson "Eğer son bir kaç yarışa bakarsanız, sezon boyunca oyununu önemli seviyede yükselttiğini görürsünüz ve gelecek seneye daha yüksek bir seviyede başlayacağız."

"Gelecek sene aynı iki pilot olacağı için çok mutluyum ve onlardan iyi şeyler bekliyoruz."

"Bu çok kullanışlı."

"Formula 1’de önemli olan bir konu istikrardır."

"İyiya da kötü bir sezon geçirebiliriz ancak önemli olan geçen seneye göre performansı yükseltmektir."

"Eğer pilotları ya da teknisyenleri değiştirirseniz bir kere daha öğrenme süreci geçirirsiniz." dedi.


Yorumlar

  1. Bencede arkadaşların hiç bişeyden haberi yok. Siz önce gidin Massayı eleştirin. İlk sezonunda Nakajimadan 100kere daha kasaptı. Ben güvenlik aracı içerdeyken gidip dela rosaya çarptığını lasitiğini patlattığını biliyorum. Monocoda adamı hangi adamdı unttum. Adamı arkadan 15metre falan sürükledi dışarı attı. Sonra gitti birde duvara çarptı. Massa şuan kendini geliştirmiş olaiblir ama önceden kasabın alasıydı. Bukadar eleştirmeden önce bence biraz düşünmek lazım.

  2. Bencede arkadaşların hiç bişeyden haberi yok. Siz önce gidin Massayı eleştirin. İlk sezonunda Nakajimadan 100kere daha kasaptı. Ben güvenlik aracı içerdeyken gidip dela rosaya çarptığını lasitiğini patlattığını biliyorum. Monocoda adamı hangi adamdı unttum. Adamı arkadan 15metre falan sürükledi dışarı attı. Sonra gitti birde duvara çarptı. Massa şuan kendini geliştirmiş olaiblir ama önceden kasabın alasıydı. Bukadar eleştirmeden önce bence biraz düşünmek lazım.

  3. herkes herşeyi bilmesin.
    Toyota nın zoruyla yarışabilir ama bakın kaç puan almış.Rosberg gibi bir yetenek kaç puan almış.önce bakın görün anlayın sonra gelin eleştirin.

  4. erhan aydın avatarı

    nakajima başkasının arkasına çarpıp kendi önkanadını kıracağına ve bu dalda nerdeyse Guines rekorlar kitabına girmeye çalışacağına(!) kendini biraz daha nasıl geliştiirebilir,buna baksın

  5. Arkadaşım ne dalga geçiyorsun sen f1 de olsan çok iyi olabileceğini mi sanıyorsun böyle boş konuşmada kendine bak sen onun yüzde 1 i kadar iyi ve yetenekliysen bir insan olarak sana bu yeter o kokpite oturmak ve o boyun ağrılarını çekmek bile onları bizden ayrı kılıyor oyüzden laflarına dikkat et onlar üstün insanlar.
    Senden üstün olan insanları küçümseme gridde belki arkada olabilir ama bu onun suçu değil ne sanıyorsunuz yani düşük seviye takımda olanlar yeteneksizmi button mesela yeteneksizmi belkide gridin en iyisi ama nden bir ferrari veya mclarende değil çünkü f1 de ki kredisini kötü seçimleriyle tüketti yani bu adamlar ne kadar gridde iyi bir pozisyonda olmasada bunlar onların kötü olduğu yada onlarla dalga geçilebileceği anlamına gelmiyor bu kadar üstün insanlara saygı duyacağına küçük görüp kendini bşiey snaıp da saçmalıyacağına önce aklını başına toplasın öle yorum yapsın.

  6. elif çivici avatarı

    ewt 16.basladıgı yarısı ilk turda 8 kişinin kanaadını kıracak ve puan alacak zuhaa:D

  7. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    Evet her yarışta 1 kişi mümkün olursa 2 kişi yarış dışı bırakması yönünde bir beklenti heralde.

  8. McLAREN TEAM avatarı

    Nakajima'nın geçmişide çok başarılı değil tamamen toyotanın dayatması.

  9. diğer pilotları yarış dışı bırakma konusunda mı?

  10. tolga soydan avatarı

    pilotlara değilde kendinize bi baksanız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir