Vettel Yarıştan Sonra Aracına Dikkatle Baktı Ve…


Yorumlar

“Vettel Yarıştan Sonra Aracına Dikkatle Baktı Ve…” için 9 yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    Yalnız çok güzel bir karikatür gerçekten:)

  2. Ahaha cok iyiymis 😀

  3. 🙂 🙂 🙂
    Weberin ahı bir kaç yarış çıkarmakla bitmez diye defalarca söyledim. Buyrun arkadaşlar buna yorum yapın. Olayların herkes farkında. Bazı Vettel taraftarları bu durumu kabul etmek istemiyor birde bize saldırıyorlar. Bırakın sorunlarıyla boğuşsun diye yorum yazdım, bana gözünü kin bürümüş diye yorum yaptılar. Bu karikatürü çizen de kesin Vettel düşmanıdır.

    Admin bu haberi nereden bulduysan koca bir tebriği hak ettin.

    1. Mekanik sporlarda ah çıkma durumu diye bir şey olmaz.Yani bizim kendi değerlerimiz yabancılarda geçerli değildir.Ona bakılırsa ah konusunda o zaman Massanın yaşadıklarını ALonsonun yaşaması lazımdı.Yada Hamilton un yaşadıklarını Rosbergin yaşaması lazımdı.İlahi adalet ve benzer kavramlar bizdeki gibi mistik modlarda değildir bu dünyada ortada bir sorun vardır ve o sorunu çözebilicek maddi unsurlar olabilir.Yoksa herşeyin dünyada bir bedeli olsaydı bu dünya adaletin temsili olur her insan adil bir şekilde yaşayarak rahat ederdi değilmi 🙂

      En basit örnek 2006 Michael- Alonso rekabetinin doruk noktası olan Japonya Gp dir.Burda eğer Michael ın aracı motor arızası yüzünden bitmeseydi büyük ihtimal 8.şampiyonluğunu kazanarak efsane kademesini bir üst versiyona çıkarıcaktı.Buna bakarak Schumi o zaman çok büyük bir ah almışki şampiyonluğa engel olmuş diyerek konuyu kapatamayız değilmi yada son 4-5 yıldır şampiyonluğu kaçıran Alonso demekki epey büyük ahlar almış.Raikonen e değinmeden geçemeyeceğim 2007 deki şampiyonluktan sonra adam öldürdüğü konuşuluyor onunda ahı varki adam Ferraride bile şu an sorunlarla boğuşuyor.Onun dışında Button Brawn Gp de artık ne haram mal yediyse ondan sonra belini doğrultamadı Mclaren bile kar etmedi şimdi bütün ahlar çıkıyor teker teker.

      Hatta F1 pilotları büyük ihtimal seneye bir Umre organizasyonu yapıp bütün günahlarından temizlenmeye çalışıcaklar.

      Yani demek istediğim işin ahlarla vahlarla ilgisi yok.Karikatürler mizahı temsil eder Webber yazmalarının sebebi ise zamanında onun başına gelen garip sorunların bu sene kendisinin başına gelmesi.Ama Webberin yaşadığı sorunlarla ilgili Vettelin herhangi bir katkısı yok neticede mekanik bir araç ve her sene stabil sorunsuz bir araç ortaya çıkmayabiliyor .Ferrari ile 2000-2004 senesi (2007 hariç) sonrası ne hale geldiği ortada ondan önceside ortada yada Mclaren veya Honda en veya Renault oda olmadı zamanın bütün takımları her takımın inişi çıkışı sorunları olabilir eğer hep düz bir çizgide tek araç tek pilotla sabit başarı gelseydi F1 in başladığı tarihten itibaren tek bir marka ve tek bir pilot hep şampiyon olurdu.Bunu kaderle açıklamak yerine doğru verilerle açıklamak bilimsel anlamda yorumlamak daha mantıklı olucaktır.

      1. nilader japonya gp si diyorsunda bilmiyorum o sezonu nasıl izledin efsane şumininde o sezon şampiyonlugu alonsonun japonya gp sinden bir yada iki yarış önce patlayan motoru sayesinde olmuştu. sapla samanı karıştırıp işimize geldigi gibi anlatmayalım olayları objektif anlatalım .

        1. Şimdi şampiyonluğu Alonsonun patlayan motoru ile Michaelin o şampiyonluk yarışında kıyısına geldiğini söylerken bir kez daha bu karikatür üstünden düşünmek lazım.İşin kritiğini sorgulamıyoruz ona bakılırsa Japonya Gp sine kadar 7-6 üstünlük Michael de onunla ilgili çok konuşulabilir Ferrarinin Bahreynden sonra açılması Monzada performansının zirveye ulaşması bırakma karaları objektif olmak kişilerin performansını doğru yorumlamanın önüne geçmemeli sezon ortası ve sonu Michael oldukça performansını üst düzeye çıkararak Alonsonun önüne geçmişti zaten iş sadece motor patlatıp geriye düşmek değildi.

          Ama hadi öyle olsun diye düşünelim Michaelin değilde Alonsonun ahı varmış diyelim o zaman Fisichella tarafında.

          Onun dışında konuda o değil zaten kader meselesi yansıma meselesi işi farklı boyutlara çekmenin pekte bir faydası yok.

          1. babacığım bu spor öyle senin düşündüğün gibi ah üzerinden yürümüyor 😀 😀 bu tarafa geçme vakti geldi artık dünyaya gel ..

            1. Bende zaten arkadaşın ah lı vahlı durumla açıkladığı noktalarda neden böyle olmayacağını açıklıyorum yorumlarımda farklı yorumlar okuyup benim yorumumla karıştırmış olmayasınız.Gerçi fazla bir yorum yok burda ama.

      2. Hocam fazla ciddiye almissin konuyu, arkadas cok kotu birsey soylememis 🙂 herkesin kendi inanclari var tabi, ama bizde var onlarda yok demek yanlis olur, onlardada kadere inananlar var, ah meselesi onlardada var yani 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir