Massa: “Rosberg ve Hamilton Düşman Olabilirler”

Felipe Massa, Mercedes pilotları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in şampiyonluk mücadelesi verecekleri sezonun geride kalan bölümünde arkadaş olmalarını gerektiren bir durum olmadığını düşünüyor.

2008’de Hamilton’a karşı şampiyonluk mücadelesi veren Massa, takım arkadaşlarının iyi anlaşmalarının rakiplerine karşı gerektiğini söylüyor.

Massa “Aralarındaki ilişki önemli değil. Diğer takımlara kıyasla birlikte iyi çalışıyor olmaları önemli ancak buna ihtiyaçları yok. Şu an ile şampiyonanın sonuna kadar en iyi araca sahip olacaklar.”

“Bana göre Nico’nun Monaco’da yaptıkları kasıtlıydı. Bu bana ters bir şey ancak belki de baskı altında hata yapıyor olabilir.”

“Lewis pist üstünde Nico’dan daha hızlı olabilir ve öyle bir şey yaparak Lewis’i zihinsel açıdan zor bir duruma sokmak istemiş olabilir. Asla ne olduğunu bilemezsiniz.”

“İlginç bir durum. Takım arkadaşınıza karşı şampiyonluk mücadelesi veriyorsanız bazı hileler işe yarayabilir.” dedi.

Massa ayrıca 2008’de şampiyonluk mücadelesi verirken takım arkadaşı Kimi Raikkonen ile ilişkilerinin farklı olduğunu söyledi.

Massa “Farklıydı çünkü başka bir takıma karşı mücadele ediyorduk. Birbirimize öyle şeyler asla yapmadık ya da ayarlar konusunda birbirimize bir şey anlatmıyorduk.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Rosberg ve Hamilton Düşman Olabilirler”” için 2 yanıt

  1. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Haber başlığı ile haber niteliği arasında dağlar kadar fark var.

  2. Massa kendi takımından çok büyük takımların içerisinde yaşanan olaylarla ilgili demeç veriyor. bu çok anlamsız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir