Mercedes Bottas’ın Motor Sorununu Anlamak İçin Çalışıyor

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Paddy Lowe, Valtteri Bottas’ın Monaco’da yaşadığı motor sorununu anlamak için çalıştıklarını söyledi.

“Kanada takvimdeki sıra dışı pistlerden bir tanesi. Ama Montreal Monte Carlo’nun tam tersi bir etkiye sahip. Burada daha çok güç ünitesi ve araç paketinizin performansı ön plana çıkar. Dayanıklılık burada önemli bir faktör olacaktır. Bu yüzden güç üniteleri için kapsamlı bir test olacak”

“Valtteri’nin yaşadığı motor sorunun anlamak için Brixworth’daki ekibimiz çalışıyor. Açıkçası bazı kaygılarımız var. Ancak sorunu en kısa süre içerisinde çözeceğimizden eminim”

“Monaco takım için fantastik bir hafta sonu oldu. Hafta sonuna ihtiyatlı ve iyimser olarak yaklaştık. Fakat ilk yarışlara oranla performansımızdan emin değildik. Bu yüzden hafta sonu boyunca elimizden geleni yaparak harika bir otomobil ortaya çıkardık. Sonuç tatmin ediciydi”

“Montreal Lewis’in geleneksel olarak sevdiği bir pist. O üstün olacaktır. Nico’nun da benzer bir performansta olmasını bekliyoruz. Tüm hafta sonu boyunca birbirlerini zorlayacaklarından eminim”

“Her zaman olduğu gibi güç ünitesinde ve aerodinamik anlamda bazı parçalar getiriyor olacağız. İyi bir paket ve aynı derecede güçlü bir dayanıklılık sağlamak tüm takımların ihtiyacı olduğu birşey. İlginç bir hafta sonu olacak”

“Montreal büyük bir yarış, iyi bir hava ve bazı çok hevesli hayranlar ile muhteşem bir atmosfere sahip. Genel olarak gelecek hafta sonu için heyecanlıyız”


Yorumlar

“Mercedes Bottas’ın Motor Sorununu Anlamak İçin Çalışıyor” için bir yanıt

  1. ilk yarışta hamiltonun yarışını mahvetmişti önemsiz denilecek bir motor sorunu. Monakoda motor problemi olması ilginç hararetde olabilir ama araştırmak lazım. Mercedes pilotlarından birine benzer bi sorunun olması çok üzücü olur bu şampiyonluk mücadelesinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir