Hamilton, Rosberg ile Aralarında Sorun Olmadığını Söyledi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, son dönemde arasının iyi olmadığı takım arkadaşı Nico Rosberg ile konuştuklarını ve herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Monaco GP’de yaşananlardan dolayı iki sürücünün arası oldukça gerilmiş, Rosberg’in kazandığı yarışın podyum kutlamalarında Hamilton takım arkadaşıyla hiç konuşmamıştı.

Bugün Twitter’dan çocukluk dönemlerine ait birlikte bisiklet sürerken çekilen fotoğraflarını paylaşan Hamilton “Uzun zamandır arkadaşız ve arkadaş olarak iniş çıkışlarımız oldu.”

“Bugün konuştuk ve sorun yok. Hala arkadaşız.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Rosberg ile Aralarında Sorun Olmadığını Söyledi” için 3 yanıt

  1. Hamilton olanlardan sonra nezaket göstererek neredeyse özür anlamında böyle bişey paylaşıyor twitter / facebook hesabında ama ne yazık ki bizim F1 fanlarımız hala bu haberin altında Hamilton’ı yeriyor sanırım size en iyi cevabı gelecek yarışlarda yine kendisi verecektir ben cevap vermekten yoruldum.

  2. Hamilton olayı çok abarttı bencede. Rosberg kurnazlık yaptı doğru ama o da şanssızdı yapacak bişey yok. Sezon uzun hiçbirşey bitmedi. Sadece iş arkadaşıyız demek çok yanlış bence çok uzun zamandır birbirlerini tanıyorlar. Şampiyonluk konusunda mercedes de pozisyonunuzu koruyun demiyor kollamıyor kimseyi kim öndeyse pite ilk o girer diyor. Toto wolf ne demişti oyuncaklarını kırıncaya kadar karışmayacağız. Monacoda Rosberg hep güçlüydü bunu kabullenmek lazım. O da altın fırsatı kaçırmak istemiyor. Ama Hamilton bu yeteneğini ortaya koysun yeter fazla gerilim onun işine yaramayacak…

  3. Ver veriştir sonrada sorun yok de ne güzel dünya.
    Sen çocuk ağzını açmamısken sürekli iğneleyici konusmalarla ortamı germeseydin monaco daki harekete maruz kalmazdın hatayı önce kendinde ara hamilton efendi.
    Ben zengin züppesi değilim demeye getiriyorsun her fırsatta ama burnu havada tipik ingilizler gibi davranıyorsun.
    Sen yaparken iyi millet yaptımı dünyayı ayağa kaldır yok öyle beyzade.
    Senin sicilini de herkes biliyor kasıtlı milletin arabasını az parçalamadın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir