Wolff: Montreal’in Bize Uyması Gerekiyor

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Toto Wolff, Kanada’nın kağıt üzerinde Mercedes’e uygun olması gerektiğini söyledi.

“Monaco’da geçirdiğimiz güçlü hafta sonunun ardından Kanada’ya geldiğimiz için mutluyuz. Monte Carlo’da rakiplerimizin bize daha yakın olmasını bekliyorduk ve bunun için yoğun bir çalışma yaptık. Sonuç tatmin edici oldu. Bazı alanlarda rakiplerimize göre hala avantajlı olduğumuzu görmek memnun ediciydi”

“Takım şu anda çok yüksek bir düzeyde çalışıyor. Ama biz doğru yöne doğru gitmeli ve çalışarak gelişmeye devam etmeliyiz. Kağıt üzerinde Kanada’nın paketimize uygun olması gerekiyor. Ama geçmişte rakiplerimizin bize yakın olduğunu gördük. Kısacası Montreal’de herşeye hazırlı olmalıyız. Performansımızı en üst düzeye çıkarmalıyız”

“Lewis’in Kanada da fantastik bir sicili var. Nico Monaco zaferinin ardından ivmesine korumak isteyecektir. Hepimiz bu hikayenin sonraki bölümlerini görmek istiyoruz”


Yorumlar

“Wolff: Montreal’in Bize Uyması Gerekiyor” için 7 yanıt

  1. Normal sartlarda diger pilotlarin en az yarisina tur bindirirler…

  2. düzluk hızından dolayı zaten mercolar mutlaka hızlı olacak ama benzın akısı bıraz daha fazla olsa ferrariler sizi gecerdi bile 340 km ile

    1. Kardeş nasıl olacaktı o bi açıklar mısın? Ferrarinin yakıtı açılınca Mercedesin yakıtı açılmayacakmıydı. Asıl o zaman ferrari hiç yetişemezdi. Zaten bu halde bile en az yakıtla en çok gücü mercedes üretirken serbest olduğunu düşünsene daha yüksek yakıtla fark ne kadar olacaktı. Mercedesin o yakıtı daha da açma imkanı olurdu o zaman. Yarış sırasında hangi aracın ne kadar yakıt tükettiğine bakmıyormusun.

  3. size uymayan pist varmı?

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim..

  5. Desene yine tur başına 1.5sn fark atcaklar arkadakilere

  6. BurakBilgin avatarı

    Size uymasa ne olur ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir