Heidfeld: "2009 Şampiyonluğu Gerçekçi"

yazar:

kategori:

BMW-Sauber pilotu Nick Heidfeld, takım patronu Mario Theissen’in 2009’daki şampiyonluk hedefine destek verdi.

Heidfeld: "Gerçek dışı değil. Çünkü şimdiye kadar takım her sezon amacını başardı"

BMW, 2008 sezonunu rahat bir üçüncülükle tamamladı. Bununla birlikte sıralamalarda sorunlar yaşayan Heidfeld, takım arkadaşı Kubica’dan 15 puan az aldı.

Sezonun sonlarına doğru, özellikle son iki yarışta benzer sorunlar yaşayan Kubica da, pilotlar sıralamalasındaki üçüncülüğünü Ferrari’den Kimi Raikkonen’e kaptırdı.

Heidfeld: "2009’da Robert’ten hâlâ daha hızlı olacağımı umuyorum"

150’den fazla yarışa katılan Heidfeld, 11 defa podyuma çıktı ama damalı bayrağı henüz en önde geçemedi.


Yorumlar

  1. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ben bu adamı biraz kimiye benzetiyorum,az konuşur öz konuşur ve mantıklı konuşur.Seneye eğer ona adam gibi bi araç verilirse zirveyi zorlayacağından hiç bir kuşkum yok.

  2. sen önce bir 1.lik alda sonra şampiyom olursun

  3. McLAREN TEAM avatarı

    sezona iyi başlayabilirler ama sezon ortası gelişim sağlamaları zor! bunu şimdiye kadar sezona lider başlayıp sürekli gelişen 2 takım yapabildi!

  4. Heidfeld pistte en takdir ettiğim pilotlardan birisi geçen sene benim saydığım kadarıyla 3 kez çifter geçiş yaptı o bile yeter bence kalitesini göstermek için. Altındaki araca uyum sağlayamadı sanırım bu sene Kimi'nin Ferrari'deki sorununun bi benzerini BMW'de yaşadı ama gelecek sezon belli olmaz hızlı bi araçla onu şampiyonluğa oynarken görebiliriz.

  5. ya bası arkdaşlar yanlış anladı bmw takımı şampıon olabilir ama haidfeld bana göre şampıon olamas bu benim düşüncm kapesite yok onda bence

  6. burak bocek avatarı

    Ben eğer Ferrari'den bir şampiyon çıkmayacaksa nick heidfieldi yada kubicayı şampiyon görmek isterim.seneye çok güçlü olabilirler ve öylede olucak bence.çünkü bu yıl bile az hedef ile daha fazlasını başardılar.şimdi çok daha gerçekçi ve diğer takımlardan bir adım ileride duruyorlar.kaynak olarakta hiç bir eksikliği yok.nick artık bir şampiyonlukla kariyerini taçlandırsa fena olmaz aynı şekilde kubicayada çok yakışır şampiyonluk.

  7. her pilot şampiyonluğu taşır neden taşımıyasınki sen yeterki adamın altına adam akıllı baba bir araba ver takımda sana destek versin alsana şampiyonluk saygılarımla

  8. Neye göre "bu adam şampiyonluğu taşıyamaz veya taşıyabilir" diyorsunuz? Bunun bir ölçütü falan varda biz mi bilmiyoruz?

    23 yaşındaki birisi taşıyabiliyorsa Heidfeld'de gayet güzel taşır. Sutil'de taşır, Piquet'e taşır yeterki rekabetçi ve sürüşüne uyan bir araç olsun altında.
    Massa'ya da taşıyamaz, şampiyonluk için mücadele edemez diyordunuz adam son 15sn de şampiyonluk kaçırdı.

    Böyle taşırdı, taşımazdı diyerek kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz yapmayın…

  9. sinan  bilir avatarı

    anlayamayanlardan sabun olur başkada bişey olmöaz bence 😀

  10. Utku İKİZPINAR avatarı
    Utku İKİZPINAR

    Heidfeld'de o kapasite var merak etmeyin

    BMW POWER

  11. BMW şampiyon olur olmaz bunu göreceğiz ama ana dilinde yazılmış haberleri okuyup anlayamayanları ne yapacağız bilmiyorum. Kapasite meselesi bir yerde 🙂

  12. sende şampıonluk yaşıyacak bir kapesiten yok yani yeteneğin yok. rüyana görürsün şampıonluğu:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir