Button 2009'da Zaferler Umuyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, 2009 gridinde Honda ile yer aldığında podyumdan biraz daha fazlasını umduğpunu söyledi.

Takım arkadaşı Rubens Barrichello gibi Jenson Button da Honda ile 2008 sezonunu rekabetten çok uzak geçirdi ve bütün üretici destekli pilotlar göz önüne alındığında en altta yer aldılar.

Honda bu sene RA108 ile varlık gösteremeyince 2009 aracı üzerine odaklandı ve takım patronu Ross Brawn, gelecek sezon podyum olasılıklarını dile getirmişti.

Button: "Ross, podyumlar elde edeceğimizi ve BMW ile aynı seviyede olacağımızı söylemişti. Ama ben biraz daha fazlasını umuyorum."

"Çok olumlu olmamız gerekiyor ve oraya çıkıp yeni aracı test etmek için sabırsızlanıyorum"

Button ile 2009 için anlaşma henüz imzalanmadı ama inanılan o ki gelecek sezon da Japon takımdaki yerini koruyacak.


Yorumlar

  1. honda yla mclareni neden kıyaslama gereği duydun anlamadım .Ferrari taraftarı mısın? .Honda yı hafife almanın nedeni büyük ihtimalle japonyanın ve honda teknolojisinin sana uzak olması.Honda nın Kers çözümleri vardır Toyota dan sonra onlar gelir.

  2. zafer cevik avatarı

    honda fazla havadan uçuyor. sanırım elektrik motorlu cadde otomobillerindeki başarısına güveniyor ama mclaren bu sistem üzerinde 15 yıldır çalışıyor. hatta 5-6 yıl önce fia ya teklif etti ama olumlu cevap alamadı. bence kers konusunda en avantajlı takım mclaren

  3. Ayrıca konuşmalar iddialı ya bakalım umarım dedikleri gibi olur ve 2004 sezonundaki gibi başarılar elde ederiz.Button'ı podyumlarda görmeyi özledik.Bunlara bir kaç zafer de eklenirse süper olur.

  4. Bakalım sezon öncesi yapılacak olan testlerde nasıl sonuçlar alınacak.Bir nevi gerçek performanslar yansıtılmasa da en azından 2009 sezonunda nasıl bir performans segileyecekleri belli olur.

  5. McLAREN TEAM avatarı

    ross müthiş birisi ama o kurtarıcı değil! abartmamak lazım

  6. ben hondanın seneyede basarılı olacagını dusunmyrm ancak bu senekı williams gıbı belırlı pıstlerde basarılı diğer pistlerde 12-13.sıralara kapıscaklardır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir