Toyota Testinde İki Yeni Yüz

yazar:

kategori:

Toyota, Timo Glock ve Kamui Kobayashi’nin sırasıyla yarış pilotu ve test pilotu olarak duyurulmasının ardından ilk kez testlere katılmasıyla yeni bir devre kucak açtı. Her iki pilot, TF107’nin tadına ilk bakışlarını yaşadı. Bununla birlikte Kamui’nin aracı, gelecek sezon için önemli değişiklikleri içeriyordu. Bu değişiklikler içinde revize edilmiş arka uç da bulunuyor.

Genel Şasi Sorumlusu Pascal Vasselon: "Bugün (dün) iki yeni pilotu, araçta görmek çok ilginçti. Timo Glock’u araçta görmekten dolayı çok mutluyuz ve çok güçlü bir ilk etkide bulundu. Odaklanmış biri ve bugün, aracı tanıyıp ayarlarda gelişim sağlayabilmek için çok sıkı çaılıştı. Beklendiği gibi iyi bir iş çıkardı ve bizim için faydalı olan somut geri dönüşümler sağladı. Bugün, pilot yardımları olmadan sürdü ama çekişin onun için normal olduğu GP2’deki tecrübesi nedeniyle onun için sorun oluşturmadı."

"Takım zaten Kamui’yi, geçen kış olan testlerden tanıyordu ama Formula 1 tecrübesi fazla olmayan genç bir pilot. Bu yüzden, intibak etmeli ve Formula 1 aracına tekrar alışması gerekiyor. İyi bir iş çıkardı, herhangi bir hata yapmadı ve yeni elektronik sistem ile yeni arka uçla ilgili ayarlarda bize bazı bilgiler verdi. Ayrıca ne kadar zinde olduğunu gösteren şekilde, etkileyici derecede çok tur attı."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir