MotoGP: Dovizioso, Pedrosa ile İyi Bir İkili Olacağı Konusunda Kendisine Güveniyor

yazar:

kategori:

Andrea Dovizioso 2009 yılındaki hedefinin takım arkadaşı Dani Pedrosa’nun önünde bitirmekten ziyade mümkün olduğunca podyuma çıkmak olduğunu söyledi.

İtalyan pilot 2009 yılı için uydu takımı JiR Scot’tan Honda takımına geçiş yaptı ve yeni takım arkadaşı 125 cc ve 250 cc’de dünya şampiyonu ve geçtiğimiz iki sene takım arkadaşı Nicky Hayden’ın gölgesinde kalan Dani Pedrosa oldu.

Bu sezon MotoGP’de ilk kez yarışan Dovizioso yaptığı açıklamada İspanyol pilot ile arkadaş olabilme konusunda kendisine güvendiğini söyledi.

" Dani’nin önünde yarış bitirmek önemli olmalı ve şansım konusunda kendime güveniyorum fakat benim temel olarak odaklandığım nokta yapabildiğim sürece podyumda yeralmak, sezon boyunca yeni Honda HRC ile istikrarı yakalamak."

İtalyan pilot ayrıca Pedrosa ile iyi ilişkiler içerisinde olacağını umduğunu söyledi. MotoGP resmi internet sitesine konuşan Dovizioso şöyle devam etti sözlerine:

" Danir 125 cc ve 250 cc’de eki dünya şampiyonu ve büyük bir sürücü fakat öncelikle iyi bir insan, muhtemelen benden daha utangaç. Belkide bu sezon çok fazla yakınlaşamamamızın sebebi bu olabilir fakat birlikte geçireceğimiz çok fazla vaktimiz olacağını biliyorum."

" Şu anda pistte kendi seviyesine ulaşmadığını düşünüyorum belki bu menejerinden kaynaklanıyor olabilir." diyen Dovizioso bu sezon Hayden ile sözlü tartışmaya giren Alberto Puig’i işaret etti.


Yorumlar

  1. sunay şengezer avatarı
    sunay şengezer

    Gerçekten sanki yeni rossi yollardaymış gibi geliyor bana,özellikle virajlarda on numara.

  2. Yılın en iyi çaylağı oldu, kesinlikle yetenekli bir pilot. Hemen rekabetçi olamaz Pedrosa'ya karşı, alışma süresi geçirir ama sanki Pedrosa'dan daha iyi bir pilot.

  3. bu elemandan iyi işler bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir