McLaren KERS için Freescale ile Çalışacak

yazar:

kategori:

McLaren Elektronik Sistemleri, Kinetik Enerji Geri Dönüşüm Sistemi’nin gelişimi için 2010’dan itibaren Freescale Semiconductor ile çalışacak.

İki taraf bu birlikteliğin, hem McLaren Formula 1 takımının KERS’ini geliştireceğini hem de Freescale’nin önde gelen isim olduğu yol araçları teknolojisine yardım edeceğine inanıyor.

Freescale sözcüsü Steve Wainwright: "McLaren Elektronik Sistemleri ile KRES gelişim projesi kapsamındaki bu gelişme, otomotiv teknolojisinin uç noktası"

"Otomotiv yarı iletkenlerinin lider tedarikçisi olarak Freescale, gelişmiş aktarma organları kontrol teknolojisi ve enerji verimlilik sistemi için araştırmalarında MES’e (McLaren Elektonik Sistemleri) bir farklılık yaratmada yardımcı olabilir"

"Formula 1, otomotiv teknolojisi için en hızlı hareket eden ve en heyecan verici laboratuvarlardan biri. MES ile uyumlu bir şekilde geliştirilmiş teknolojilerin, hızlı bir şekilde yoluna girip otomotiv müşterilerimizin istekli olduğu enerji verimi adına yarar elde etmeyi sağlamak için çalışacağız"


Yorumlar

  1. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Hayırlısı olsun Takımımız adına 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir