Raikkonen: “Sadece Şanssızım”

Ferrari’ye döndüğünden beri istediği sonuçları bir türlü alamayan Kimi Raikkonen, bu sonuçları yavaş olduğu için değil şanssızlıklar yüzünden alamadığını söyledi.

Raikkonen “Bir çok kez iyi sürdüm ancak her zaman yarışlarda lastik patlaması ya da başkalarının vurması gibi terslikler oldu. Gerçekten asla her şeyi bir araya getiremedik. ”

“Bu üzücü. Ve yine Monaco’da iyi bir pozisyondayken lastik patlattık. Bu yüzden yine kötü şansa sahiptik.”

“Küçük şeylerde sorun yaşıyoruz ancak sonuca etkisi devasa oluyor.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: “Sadece Şanssızım”” için 45 yanıt

  1. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Birkaç kimi fanı ısrarla “yarın Alonsoya da olur bunlar” diyerek ileride bedduaya bile dönüşecek temennilere yelken açmaya başlamışlar..Hiç merak etmeyin ne alonso ne de bizler birkaç lastik patlamasının derdinde değiliz.Alonso 5 senedir en büyük takımda olmasına rağmen yeterince kötü şansa maruz kalmış ve tabiri caizse belayı bulmuş zaten..Bundan daha kötü bir şans varmıdır.Birkaç lastik patlaması, boşa geçen yılların yanında devede kulak kalır..Alonsoya şanslı ballı diyen kişiler bu adamın kariyeri boyunca bindiği araçların hızına bir baksalar ya.Şanslı pilot diye kime denir?.Şumi gibi vettel gibi 3-4- yıl üstüste 2 saniye daha hızlı araca ve silik bir takım arkadaşına sahip olan adamlara denir.Yarışta başına birşey gelmemiş lastiği patlamamış ve finiş görmüş adama şanslı ballı denmez.

    Pilotların “şans” kavramı bizdeki gibi değildir.Bir nevi “nasip – kısmet” kelimelerine daha yakındır.
    Raikkonen monakoda talihsiz bir gün geçirmiştir.Ama biz bunu muhakkak bir karara bağlarız.Birisi (buraya dikkat) Kiminin bu sene kendi yaptığı bir hata yok demiş..Birisi chilton suçlu der , diğeri “Ferrari neden tur yiyen araçların turunu geri alma kuralını Raiye telsizden söylemedi” der , ötekisi ” niye Alonsonun başına gelmez” der.vs vs vs liste uzar gider.
    Ayrı ayrı kulvarlardayız.Bizim derdimiz iyi bir araç.Kimi fanlarının derdi de Alonso.

    Monakoda son 20 tur kala 2 kere SC ihtimali oldu.Biri Bottasın Löws’de , diğeri Guttierez’in Laraskas çıkışında kalmasıydı.Alonso son 20 tur kala pitstop yapıp yerini kaybetmeden geri dönebilecek bir farka sahipti..Sonlara doğru muhtemel bir Sc periyodu faydalı olabilirdi.

    1. StrongUnion avatarı

      Sadece şu cümlene cevap verecem Kimi fanlarının derdi de Alonso demişssin. Sen kimin fanısın? Alonsonun. Peki şu an kimin haberi altında yorum yapıyorsun? Raikkonenin. Sence kimin kimle derdi var? Alonso fanlarının Raikkonenle.
      3-5 tane Alonso fanı tüm Rai haberlerinin altına tabiki yorum yapacak ama gerekli gereksiz saçma sapan adamı gömme amacı güden yorumlar yapıyor. Bunlardan başka da alonso fanları var ama bu 3-5 kişi her rai haberinde ciyaklıyorlar. Dertleri nedir acaba?
      Biz şanssızlığından bahsediyoruz, haberde öyle, adam motivasyondan bahsediyor motivasyon haberi birkaç haber gerideydi. amaç ne raiyi gömelimde farketmez diline dolamışlar bi Raiyi başka birşey bilmiyorlar.
      Adam diyorki SC arkasında chiltonun çarpacağını 3-5 saniye önceden sezecek ben bu kadar tutarsız bir yorum daha okumadım bu kadar saçma bir yorum olamaz. Arkadan çarpanı sezecek. Adama şunu sorarlar Alonso 2012 spadaki kazayı sezebilirmiydi. İlktur canavarının kafasını traşlayacağını sezebilirmiydi.
      2014 e kadar Rai haberlerinin altında bu kadar iğneleyici yorumlar yoktu. Rai fanları boşuna kızmıyor. Rai fanları alonsonun tüm haberlerinin altına saçma sapan iğneleyici laf sokma çabasında yorum atsa sen kızmaz mısın. 3-5 Rai fanı belirlensin tutarlı tutarsız Alonso haberleri altına doluşssun.
      Kimsenin yorum yapma hakkına karışamayız ancak sürekli ve bilerek bu insanları kızdırma çabası içinde olurlarsa bu insanlarda kızar geri alonsoya laf atmaya başlar misilleme hesabı.
      Rai şanssızdı kimse aksini konuşamaz. Hatalarıda vardı. Çinde süremedi Alonso ezici üstünlük sağladı. Avustralyada kaza yaptı. Monacoda magnussen atağı saçmaydı ama şanssızlığıda vardı. Adam zaten birçok kez iyi sürdüm ondada şanssızlık vardı diyor. Her yarış iyi sürdüm demiyor. Sizin alonso fanları bunu anlayamıyor
      Asıl hepsi değil ama 3-5 tane alonso fanının derdi Rai olmuş.
      Takıma odaklanın. Araçlar zaten berbat sanki şampiyonaya oynayan pilotlarda birbirinimizi yiyoruz.

  2. Murat AYDIN avatarı

    Burada Alonso fanlarının yazdıklarını okuyunca acaba Alonso 6 yarıştır podyuma çıkıyor da ben mi göremiyorum diye kendi kendime sormadan edemiyorum!

    1. Burda Rai fanlarına bakıyorum da Rai her yarış Alonso’ya tur mu bindiriyor ben mi göremiyorum diye kendime sormadan edemiyorum.

  3. Yıllarca aynı rol aynı perde …

  4. Yarın Alonso’ya da olur bunlar. O zaman görürüz bu “fan”ları

  5. Bu Raikkonen’i destekleyen arkadaşlarda mı var veya herkeste mi bilmiyorum ama Alonso’ya kim yenilse bir bahane buluyorlar.

  6. Bu Raikkonen’i destekleyen arkadaşlarda mı var veya herkeste mi bilmiyorum ama Alonso’ya kim yenilse bir bahane buluyorlar.

  7. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Arkadaş hala “en fazla 4. olurdu” , “5. ya da 6. olurdu” diyenler var. Diyelim ki Monaco’da Ricciardo’ya geçildi. Ondan sonra kim geçecekti?

  8. Üç haber, benzer demeçler. Daha önce de dikkat çekmiştim ama…

    Montezemolo: “Alonso – Raikkonen Birlikteliği Sıkıntılı Olabilir”

    Montezemolo: “Raikkonen Takımlar Şampiyonluğu Açısından Massa’ya Göre Daha İyi Olacak”

    Montezemolo: “Raikkonen’in Gelişi Alonso İçin İyi”

    Daha fazla konuşmaya gerek var mı? Allison ve Raikkonen’in Ferrari’ye neden geçtiğini biliyoruz. Eric Boullier’in Mclaren’e geçme sebebiyle aynı, takımın Maldonado’yu seçme sebebiyle aynı.

  9. yaşadığı olaylar sonucu alabileceği puanların maksimumunu alamadığı doğru, doğru da, araca alışamadı, araçta sorun yaşıyor gibi şeyler bir yere kadar kabul edilebilir. Aracın sürüşü-kontrolü zor, hızı yeterli değilse ve takım arkadaşı kendisinden daha iyi bir iş çıkartıyorsa o zaman eleştirilerde çok gereksiz değil kendisi hakkında. Takımın içinden gelen bilgilerde bu yönde -> http://www.trf1.net/formula1_haberler/56411-raikkonen-alonso-ile-ayni-sorunlari-yasiyor.html/comment-page-1

    ee zamanla takım arkadaşıyla farkı kapatıyormuş, bir aksilikte yaşamazsa eğer sonuçları alacaktır. Monaco’da muhtemelen takım arkadaşının önünde ve podyumda bitirecekti, çünkü geçiş zor, yoksa o lastik aşınmasıyla takım arkadaşına bile geçilebilirdi pist monaco olmasaydı, tüm haftasonu yine takım arkadaşından bir tık yavaştı ama arada dağlar kadar fark yoktu yani. Ama işleri düzeltiyor; bir yarış takım arkadaşını geçmesine bakar, buraları yıkarlar, yakarlar 🙂

  10. arkadaşlar konu dışı ama Ferrari nin motor resmini gördünüz mü diğer sitede foruma koydum bu sitede Monako da ki değişiklikler adlı başlıkla da var ama kimse yorum yapmamış neden acaba bir fikri olan var mı teşekkürler

  11. Onur Gentas avatarı

    Arkadaş neyi tartışıyorsunuz? Adam haklı bariz şekilde şanssızlık yaşadı çoğu yarışta. Bir pilot için kolay değildir tabi ki hepsi üst üste gelince bunların üstesinden gelebilmek. Adam Monako’da 3. gidiyordu ki en fazla 4. bitirirdi yarışı. Neyse ki soğuk kanlı bir pilot ve bunların üstesinden gelecektir.

  12. Kiminin kariyeri şanssızlıklarla geçti zaten bu sene ki şansızlıklar kimseyi şaşırtmamalı. Kimi şanslı bir pilot olsaydı bugün onun 3 veya daha fazla şampiyonluğunu konuşuyor olurduk.

    Böyle bir sezonda alonsoyla kimiyi kıyaslamak bence tamamen saçmalık olur ikiside çok iyi pilotlar ancak kiminin bu sene yaşadığı şanssızlıklar alonsonun sadece puan olarak gerisinde kalmasına neden olmuştur.

    Zaten ferrarinin hali ortada sorunlar da cabası hala tartışma aynı keşke ferrari şampiyonluk için mücadele eden bi takım olsaydı sorunlar olmasaydı o zaman kıyasıya mücadele içinde bunları tartışmak çok daha anlamlı olurdu şimdi ise son derece anlamsız.

    1. Onur Gentas avatarı

      Çok anlamlı bir yorum olmuş elinize sağlık.

  13. bence daha fazlası

    her yarıştamı şanssızdın diye sorarlar adama..

    yada nereye kadar…

    kaybettiği her yarış için bir bahane üretme çabasında kimi..

    zaten sene başında başta mika efendi dahil tüm kimi fanları Alonsoyu her türlü ezer geçer durumları…

    sonuç…

    bahaneler sahne 6

    1. merak etme sorunlar alonsoyu da bulacak ozaman da bekliyorum ki dersin bahane uyduruyo alonso.

  14. ispanyada ve monaco motivasyonu yada calismiyo diyenlere cok iyi cevap.ne garipse ispanyada ferrari pit duvarina monaco da da ferrari destekli pilot ve takimin gazabina ugradi. ne garipse arac ustu goruntuleri de yok.

    1. OtonomAktor avatarı

      http://www.youtube.com/watch?v=D7HkQGFEUqc

      denilenleri tam anlamayanlar için:
      Antonio Spagnolo: “It went wrong at the end, sorry about that”
      Kimi Raikkonen: “Yes, but who is making the calls? In one of those, I mean it seems to me atleast we are not…. We seem to be getting second choice! So, I wanna know what the hell is going on”
      Antonio Spagnolo: “Understood, anyway, we’ll speak later”

      şöyle bir şey buldum gezinirken. ispanyada ferrari garajı alo yu öne almaya çalışmadı stratejileri baştan öyleydi diyen arkadaşlar izleyebilir.

  15. Osman Yıldız avatarı
    Osman Yıldız

    Raikkonen fanatiği arkadaşlarımız için muhteşem bir demeç. Yani şanssız olduğu için yeniliyor Alonso’ya, maşallah Alonso’da çok şanslı tabi. Tüm suç Alonso’nun hain planları ile Raikkonen’i şanssızlığa zorluyor.(!)

    1. merak ediyorum ayni durumda alonso podyum yapacak pozisyoda iken ,yedigi tur alacam diye carpip lastigini patlatsa senin burdaki yorumlarini cok merak ediyorum dogrusu.

  16. Ya adam güvenlik aracının ardında turunu geri alırken gitti podyuma çıkacak adama vurdu ya vurdu böyle salak pilotlar nasıl yarışıyor bu seride inanılmaz bişey ya

  17. Monaco sözü açılmışken Raikkonen’in Monaco yarışından sonra verdiği bir demeçteki “Takım bana tur yemiş olan araçların turunu geri alacakları bilgisini vermedi” sözünü de unutmamak gerekir. Ferrari gibi bir takımın bu tür hataları yapmamış olması gerekirdi.

    1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay

      Kesinlikle katılıyorum Ferrari’de hiçbir şeyin değişmediğini hala operasyonel anlamda rezil bir takım olduğunu biliyoruz zaten. Domenicalli’nin bıraktıkları bunlar.

      Şu da varki Alonso’ya asla öyle bir hata yapılmaz Ferrari’de.

      1. F_Alonso Diaz avatarı
        F_Alonso Diaz

        Yani sustum sustum ama çok laf dokunduruyorsunuz, bu durumda da pilot var, pilot var demekten başka bişey kalmıyor geriye… Ondandır…

    2. walla ben beklerım goruncede hıc sasırmıyorum artık ferrarıden bole salaklıkları

  18. Bence Kimi ile Alonso arasinda Alonso lehine ufak bir fark var,Kimi ralliye gidene kadar fark oldugunuda dusunmedigim gibi bana gore o zamanlar Kiminin daha iyi bir pilot oldugunu soyleyebilirim,ama bence rallide kaldigi senelerde KImi gerilerken Alonso Mclarendeyken ayrildigindan beride surekli gelisti,evet sansizliklar yasiyor ama 2012 dede Grosjean ve Kimi Alonsoya çarpip yaris disi birakmasalardi,su an 2012 sampiyonu Alonso diyecektik,f1 bir butun içinde hatalarin ve sansizliklarinda çok buyuk rol oynadigi…

    1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay

      Kimi Alonso’ya çarpmadı, Alonso Kimi’yi çimlere sürdü. Kimi’ye asfalt kalmadığı için temas oldu.

      1. Benim belirtmek istedigim ana konudan ziyade ayrintilara takilmissin,Kimi orda fren yapabilirdi,yapmadi Alonsoya vurdu,ama ben demiyorumki Alonso hakli ya da Kimi hakli sen mutlu olacaksan tamam dedigin gibi olsun,benim dedigim sporun dogasinda bunlar var,ve yil sonunda kim puan olarak ondeyse o kazanmis oluyor…

  19. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ya arkdaşlar iyi hoş pilot falanda, şimdi sezon başından beri Alo ile nerdeyse aynı yerlerden kalkıyorlar, hatta 2 kere mi hatırlamıyorum Alo dan önde başladı Rai. Peki bu tip şeyler neden sürekli bu adamın başına geliyor. Mesela neden Alo’nun lastik patlmıyor, ya da biri ile çarpışmıyor, ya da kendi bir yere çarpmıyor. Sizce hep mi araçta sorun. Rai bu 6 yarışın hiç birinde az da olsa kendi kusurlu değilmi acaba ? Sürüş sitilimi olmadı, bişey olmadı ama Rai de de olmayan bşiey var bence.. Hem araç ile bütün olamadılar, hemde gerekli konsantrasyon’a sahip değil gibime geliyor.

    1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay

      Alonso 2012 Japonya’da gereksiz agresiflik göstererek yarış dışı kaldığında şampiyonluğu da orada bırakmış oldu. Bu kimin hatasıydı? Kesinlikle Alonso’nun. Peki, burada Alonso yanlış yaptı dediniz mi?

      Kendisine bir söz söyleyebildiniz mi? HAYIR

      2010 Monaco’da antrenmanda duvara vurdu. Sıralamalara çıkamadı. Yarışı podyumda bitirmesi çok büyük ihtimalken 5. oldu. (6. da olmuş olabilir tam hatırlamıyorum)

      Eleştirebildiniz mi? HAYIR.

      Hata hep başkalarındaydı.

      O yüzden insan önce kendisine bakacak. Sonra gelip bizi sonuna kadar da eleştirebilirsin.

      Kimi’nin bu sene şanssızlıklar konusunda kendi yaptığı bir hata yok. Monaco’daki olayda bir kabahati varsa bile Monaco TV’nin saçmalıkları sağ olsun henüz hala görüntü olmadığı için bir şey diyemiyorum.

      1. Niye sürekli olayları spesifik olarak değerlendirmek yerine başka örneklerle karşılaştırıyorunuz ? Biraz geçmişe gideceğimize şimdiyi konuşsak olmaz mı ?

        1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
          Berkhan Oğulcan Akçay

          Tamam da arkadaş diyor ki Kimi’nin kabahati de var. Ben de diyorum ki tamam bişey varsa eleştirelim fakat bu seneki hiçbir olayda hatası yok ve Alonso göz göre göre hata yaptığı zaman hiçbiriniz toz konduramadınız. Malum Alonso artık Senna seviyesin çıkarılmış durumda olduğu için..

          Gerçi normal. Alonso kendisi de hiçbir zaman yaptığı hataları üstlenen bir pilot olmadı. Hayranlarından beklemek saçma.

          1. Öyle olsa bile bu niye bu kadar önemli anlayamıyorum. İki lafınızdan bir tanesinde Alonso’ya, diğerinde de sempatizanlarına laf ediyorsunuz, sürekli de aynı şeyler. Konunun elle tutulur bir yanı olsa neyse diyeceğim, kağıt üstünde hiçbir anlamı olmayan şeyler.

    2. StrongUnion avatarı

      ya arkadaşım rai burda 6 yarıştada iyi sürdümmü diyor birkaç kez iyi sürdüm diyor ayrıca buradaki haber rainin konsantrasyonu değil yaşadığı talihsizlikler malezyada magnussenin çarpması bahreyn de maldonadonun kazası ve güvenlik aracı yüzünden 2 pitstop stratejisini uygulayamaması monacoda podyum kovalarken chiltonun vurması için full konsantrasyona gerek yok araçla bütünleşmeye de gerek yok sen ne kadar bütünleşsen de adamlar bi güzel batırabiliyor işi. Raikkonen kendi biyeremi çarptı monacoda ki atağı diyorsan saçma bir kelime olmuş biryere çarpma. niye alonsonun başına gelmiyor demişsin. Rai gelin bana çarpın diyo demi. adam da şans yok bu beceriksizlikten olamaz istesen sana bu kadar kimse vurmaz istesen bu kadar olaya karışamazsın işte bu şanssızlık. zaten konumuzda şanssızlık. Schumacherin bir sözü vardı rai ile ilgili konuşurken rainin şansı yanında olsaydı şu an ondan 3 kez dünya şampiyonu olmuş bir pilot olarak konuşuyor olacaktık 2003-2005-2007 dedi ve sumi 2003 de raiyle kapışan pilottu ima ettiği şans olsa rai 2003 te şampiyon olabiliirdi gibi birşeydi bu kadar yürekli bir adam şumi onu bu yüzden çok seviyorum. Rainin motivasyonunu konuşacaksan birkaç haber geride kaldı o oraya yorum atacan

    3. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Yahu şu agresif tavırları bir bırakın arkadaşlar. Kimsenin bişey konuşmasını istemiyorsunuz. Hep Rai hep Rai. Ya bende Alo cuyum ama yeri geldimi lanet bile ediyorum bazı durumlara. Mantıksız, kalbinizlen konuşuyorsunuz.

      Şans dediğiniz şeyi insan birazda doğru zaman ve yerde 2 adım önün görerek kendi yaratır. Geçen bir mevzu oldu, dedim ki bütün pilotlar üst üsste hızlı tur atarken Alo bir hızlı bir yavaş atıyor, hatta uzakta birini görse ne olur ne olmaz diye yavaşlıyor, zaten önde biri varsa attığınız tur en hızlı turunuz nasıl olsun.

      E şimdi Rai suçsuz, önünde veya arkasında olacak bir durumu 3-5 saniye önce sezmesi lazım bu kadar prof insanların. Bişeye birinin suçu demek kolay. Doğrudur Magn. vurmuştur, Chil. çarpmıştır, ama bunlar önceden sezip yaptırmamakda büyük bir deneyim ve ustalık gerektirir. Örneğin Mal. pitten çıkışta gitti Gui yi zıplattı, ikiside usta pilot değil bana göre, burda Alo olaydı veya Schumi olaydı, daha düzlükten gelirken orda bir sorun çıkacağını tahmin edebilirlerdi. Kimin vurduğunu ne önemi var, neticede bir kazada 2 taraf var, pitten Rai çıkıyorsa, baktı dingil gibi geliyorlar, 2 saniye bekleyecek. O an bunun analiİni saniyeler içinde yapabilmeli, 2 saniye mi kaybetsem iyi, yoksa bu dangalaklar bna vursa da yarışımı kaybetsem diye düşünmeli.

    4. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Yani ben adama kötü demiyorum ki saldırıyorsunuz, bence birazda kendinde sorunlar var diyorum. Gayet basit bir düşüncem. Buna illa hayıııııır, diyip mevzuyu Alonso’ya bile bağladınız ne alakaysa.. Yok Alonso çarpmiş yok kimi çarpmış. SPA da Grosjean olayında da Alo suçluydu zaten, adamın önüne çıktı ta nerden. 2 şamiyonluğu gitti adamın böyle saçmalıklarlan. Szi kaybetseniz bu tip şampyonluklar neler diyeceksiniz kimbilir.

      1. StrongUnion avatarı

        arkadaşım anlamak istemediğin mevzu şu 3-5 tane alonso fanı her rai haberinin altında iğneleyici yorumlar yapıyor bilerek herkes yorum yapabilir ama bilerek bu insanları kızdıran 3-5 kişi var.
        Ben şahsen alonsoyu kötü pilot olarak görmem hatta çinde podyuma çıkınca tebrik mesajı yazdım ki haketti sonuna kadar her nekadar bazılar pitstoplarla falan avantaj sağladı desede ben inanmıyorum adam haketti tebrik ettim.
        Şimdi adamın motivasyonuna laf edildi sürüş stiline laf edildi araca uyumsuzluğuna laf edildi bari şanssızlığına laf etmeyin ya f1 camiasının en şanssız ismidir rai yalan mı arkadaşım.
        Önceden sezecek diyorsun güvenlik aracının arkasında adamın birinin cort diye vuracağını nasıl hissedecek bana bir açıklarmısın en güvenli yer güvenlik aracı arkası chilton çaylak falan diceksin f1 lisansı varsa o kadarda aptal değildir herhalde.
        Magnussen olayında adam viraja dönmeye başlamış pilotlar bu esnada arkaya bakmazlar çünkü viraja dönmeye odaklanırlar viraj ister yavaş olsun ister hızlı açıyı bulmaya çizgiye frene hıza odaklanırlar. bir pilot atak yaparsa virajın başında yapar virajın ortasında değil yerse geçerim yemezse çarparım mantığıyla herkes burnunu soksaydı ohooo.
        2 saniye kaybetmekten bahsetmişsin bak geçmişi açmak istemiyorum ama 2012 japonya startta alo raiyi niye sıkıştırdı bi sıra kaybetmesi mi daha iyi yoksa temas yaşamasımı ki alonso sağdaydı virajda sağa dönüyor ilk viraj yani alonso zaten çizgi avantajında sen şampiyon pilotsun bunu hesaplaman lazımdı daha arka lastiğindeki adamı hesaplayamıyor.
        Spada kasap grosjeanın hamiltonla beraber kendisini biçeceğini hesaplayabilirmiydi alonso hesaplayamazdı nasıl hesaplasın adam rahatsız ortalığı dağıttı geldi Senin yorumuna göre alonso bunu hesaplamalıydı.

      2. StrongUnion avatarı

        Bunlar yanlış biz ferrari taraflığından çok alonso rai tarafı olduk birbirimizi yemekten başka yaptığımız hiçbirşey yok ortalıkta şampiyonlukta yok birbirimizi kemiriyoruz boşuna. Şunu diyebilirdin doğru rai şanssız ancak bu kaybın hepsi şanssızlıktan değil deseydin anlardık ama sen şanssızlığı raiye suçluyorsun hesap etcek falan filan diye.

        Sen bir kere şu ad altında raiyi tebrik ettin mi monacoda bile adama laf ettin yok 5. 6. olacaktı zaten diye. Şunu demedin ulan startta şanslıydı ama 3.lüğü vardı ne güzel ferrari puan alacaktı ama şanssızlık demedin yine gömdün yine gömdün ondan sonra niye bu insanlar agresif

        1. F_Alonso Diaz avatarı
          F_Alonso Diaz

          Arkadaş, evet 5-6 olacaktı ferrari, ha rai 5 olurdu, alo 6 farkedermi. Vettel çıkmasa zaten 4 tü. 2 RBr de yiyecekti Rai yi. Daha ilk pitle gelemden Rici nasıl gelmişti Rai’nin dibine, yarışın sonunda nasıl uçtu adam, Lewis’i geçicekti nerdeyse. Buna mı dayanacaktı kıçı kırık Ferrari ile Rai.

          Hadi hepsini geçtim arkadaş, adam duvara park etti aracı budamı şanssızlık be…

          1. Onur Gentas avatarı

            Katılıyorum: Rai’nin Ricci’ye dayanma şansı çok azdı Monako’da. Ayrıca biz Alo ve Rai’nin atışmasını beklerken fanları onlardan daha ateşli çıktı:)

          2. StrongUnion avatarı

            en fazla 4. olacaktı ki düzlük hızı ferrarinin redbula oranla daha iyi nerde geçecekti merak ediyorum ya neyse vetteli niye sayıyorsun o yarış dışı. Hem ayrıca hamilton gözünün yüzünden 1.22 lerle dönmeye başladı yetişir tabi

            Biz podyum şansını kaçırdı 15 puanı hadi 12 hadi 10 puanı kaçırdı diye şanssızlıktan bahsediyorsun sen 8. mücadelesinden bahsediyorsun ya zaten adamın temasından sonra yarışı bitti bizim için asıl önemli olan şanssızlık bu sen hala o meseledesin biz ona şanssızlık dedik mi yakışmadı rai dedik dimi kendi adamımızı eleştirdik şuan yorumunda tutrasızlıkta zirve yaptın. Kimse chilton yüzünden şanssızlık yüzünden monakoda puan alamadı 13. oldu demedi chilton yüzünden şanssızlık yüzünden podyumu kaçırdı iyi puanları kaçırdı dedi neyin kafasındasın nerenle haberleri yorumları okuyon anlamadıkki

    5. 2 pılota da saygım war kımı yede sempatım war ama burda yanlış aksettırmıssın bazı seylerı hep mı araçta sorun olur demıssın gecenkı yarışta araçlık bır durum mu wardı adam bıldıgın lastıgını patlatmış kımı nın bunlarıda hesaba katarak cumlenın dewamını getırırsen yanlış anlamalara sebebıyet wermezsın hee amaç farklıysa yangına korukle gıtmekse bır tur o zman olayın boyutu deısır

  20. Formula1 iceman avatarı
    Formula1 iceman

    Kesinlikle sonuna kadar haklı.Ama anlamamakta diretenler var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir