Wolff: “Pilotlarımızı Kontrol Altında Tutabiliriz”

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, sürücüleri Lewis Hamilton ile Nico Rosberg arasında yaşananları kontrol altında tutabileceklerini düşünüyor.

Mercedes pilotları bu sene şampiyonluğun en büyük favorileri konumundalar. Öyle olunca takım içerisinde büyük bir savaş ortaya çıkıyor.

Sürücüleri arasındaki gerilimi kontrol edip edemeyeceklerinin sorulması üzerine W0lff “Evet, kesinlikle. Onlar çok büyük bir organizasyonun parçası ve takımın aleyhine olacak bir şey yapmayacaklarından % 110 eminim.”

“Takımın bu durumu kontrol etmesi daha stresli ancak  yarış boyunca emir verdiğimiz durumların olmasını istemiyoruz. F1 öyle olmamalı.”

“Bu yüzden sonuçları idare etmek zorundayız.”

“Geçmişte çok ünlü takım patronlarının çok rekabetçi iki sürücü ile çalıştıklarını ve şampiyonluk mücadelesi verdiklerini gördük. Her durumun belli çekici yönleri var.”

“Biz onları yarıştırma felsefesini benimsedik. Bu yüzden yönetim biraz daha zor oluyor.”

“Takımımız önce geliyor ve bireylerin kendilerini takımın üstünde görmelerini asla kabul etmeyeceğiz.”

“Her ikisi bunu biliyor ve kabul ediyor. Bu felsefeyi benimsedik.” dedi.


Yorumlar

“Wolff: “Pilotlarımızı Kontrol Altında Tutabiliriz”” için bir yanıt

  1. Renault’nun sonu bir kasıtlı kaza skandalıyla gelmişti. Çoğu sponsor çekilmişti ve dımdızlak kalmışlardı. Sonra Renault da çekildi. Mercedes sonlarının böyle olmasından korkuyor olmalı ki ucundan da içine girdiler mevzunun. Pilotlara sağlam ayar çekmiş olmaları gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir