Force India Çifti Montreal’den Puan İle Ayrılmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Force India’dan Nico Hulkenberg, güçlü performansını Montreal’de devam ettirebileceğine inanıyor.

“Formula 1’deki en iyi sezonlarımdan birisin geçiriyorum ve yarışmaktan gerçekten zevk alıyorum. Birçok kez gücümüzün tutarlı olduğunu söyledim. Monaco’da elde ettiğimiz beşincilikle birlikte hızımızı birkez daha göstermiş olduk. Monaco bizim en güçlü olduğumuz pist değildi, ya da en zayıf olduğumuz pist de değildi. Ama biz güçlü bir sonuç ile oradan ayrıldık”

“Monaco benim için oldukça zorlu oldu. Büyük bir baskı altındaydım ve lastiklerim bitmişti. Aracı yolda tutmak gerçekten çok zordu. Jenson’ı arkamda tutabildiğim için mutluyum. Takım için tatmin edici bir sonuç oldu”

“Montreal’de nasıl bir performans sergileyeceğimizi söylemek zor. Teorik olarak pistin bize uyması gerekiyor. Yumuşak lastiklerin aracımızı daha uygun olduğunu düşünüyorum. Montreal hafta sonunda yumuşak ve süper yumuşak lastikler olacak ve bu bizim için iyi bir haber”

Sergio Perez ise hafta sonundan puan ile ayrılmayı hedefliyor.

“Kanada gerçekten keyifli bir yarış. Meksika’dan çok uzakta değil ve epeyce Meksikalı taraftar her zaman burada olur. Açıkçası evimde yarışıyormuş gibi hissediyorum. Burası Amerika kıtasında Avrupa’nın bir parçası ve şehir inanılmaz”

“Montreal’de geçmişte iyi sonuçla elde ettim. 2012 yılında gridin sonlarından başlayıp, yarışı üçüncü bitirdim. Bu inanılmaz bir yarıştı. Stratejimiz mükemmeldi. Formula 1’deki ikinci podyumumu elde etmiştim. Yakında bunu tekrar yaşamayı umut ediyorum”

“Burada çekiş gerçekten önemli olacak. Ayrıca hızlı olabilmek için duvarlara gerçekten yakın olmak zorundasınız. Bu yüzden hata yapmak oldukça kolaydır. Eğer atak yapmak istiyorsanız son viraj kesinlikle iyi bir fırsat”

“Monaco’daki hayal kırıklığının ardından burada daha iyi bir yarış çıkartabilmeyi umuyorum. Tek hedefimiz puan alacak”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir