Alonso ve Domenicali MotoGP Mugello Padoğundaydı

yazar:

kategori:

Eski Ferrari takım patronu Stefano Domenicali ve Fernando Alonso, MotoGP yarışını izmek için pazar günü Mugello padoğundaydı.

Geçtiğimiz aylarda Ferrari’den ayrılan Stefano Domenicali İtalyan basın mensuplarına “Ferrari ? Kalbim her zaman kırmızı kalacak” açıklamasını yaptı.

Padokta görünen diğer isim Ferrari pilotu Fernando Alonso oldu. La Gazzetta Dello Sport mikrofonlarına konuşan Alonso “İlk kez MotoGP yarışlarına katılıyorum. Daha önce yarışları hiç bu kadar yakından seyretmemiştim” dedi

Padokta Ferrari hakkında kısa bir açıklama yapan İspanyol pilot “Adım adım gelişmek zorundayız. Bu yıl için değil, gelecek yıllar için sağlam bir temel oluşturma hedefinde olmalıyız” dedi.

Alonso gün içerisine Marquez, Lorenzo ve Rossi gibi MotoGP pilotlarını ziyaret etti.


Yorumlar

“Alonso ve Domenicali MotoGP Mugello Padoğundaydı” için 5 yanıt

  1. Rossi ile atışmaları vardı Alonso’nun…Rossi F1 aracı kullanıp formula 1’e göz kırpınca Alonso Motorsiklet yarışlarını ve Motorsiklet sürücülerini küçümser bir laf atmıştı..Rossi’de ikimiz bir motorsiklet beraber yarışalım bir de F1 aracıyla yarışalım bakalım aramızda ki fark ne kadar olacak demişti Alonso’ya..

  2. Onur Gentas avatarı

    Kemal bey sitenin formatımı değişti yoksa bir problem mi var? Son yorumları ekranın sağ tarafında göremiyorum artık.

    1. Yok hayır. Bazı sistemlerde güncelleme yaptıkça sorunlar yaşıyoruz. Gözümüzden kaçmış, Abdullah halletti. Yeniden kullanılmaya hazır. Beğeni sistemi üzerinde çalışmaya devam ediyoruz onu da en kısa süre içerisinde çözeceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz

      1. Onur Gentas avatarı

        Teşekkürler Kemal Bey.

  3. “Adım adım gelişmek zorundayız. Bu yıl için değil, gelecek yıllar için sağlam bir temel oluşturma hedefinde olmalıyız”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir