Toro Rosso Pilotları Montreal Öncesi İyimser

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotu Daniil Kvyat, Montreal’de iyi bir hafta sonu geçirebileceklerini düşünüyor.

“Gilles Villeneueve pistinde daha önce hiç yarışmadım. Kanada benim için yeni bir deneyim olacak”

“Buraya hazırlıklı geldim. Bu iki haftalık sürede televizyondan araç üstü görüntülerini izledim. Tabi ki hazırlık simülatöründe birkaç saat geçirdim. Geçmiş yıllarda yapılan Kanada GP’lerini izledim”

“İlginç bir hafta sonu olacağını düşünüyorum. Zorlu bir yarış olacak. Pistte olabildiğince fazla zaman geçirerek ritmimi yakalamalıyım”

“Monaco’da aracımızı iyi görünüyordu. Burada da benzer performansta olacağımızı düşünüyorum. İyi bir hafta sonu geçirebiliriz”

“Kanada’nın güzel bir yer olduğunu biliyorum. Biz, Ruslar hokeye oldukça meraklıyız. Eğer vaktim olursa Montreal Hokey stadyumunu ziyaret etmek istiyorum”

Jean Eric Vergne ise Montreal’den iyi puanlar ile ayrılabilecekleri görüşünde.

“Gilles Villeneueve pisti araçlar için kesinlikle çok zor. Orada geçen yıl iyi bir yarış vardı ve altıncı olmuştum. Kolay bir yarış olmamıştı.”

“Çok hızlı bölümler nedeniyle sert frenler yapıyorsunuz. Dolayısıyla pist sizden sağlam frenler talep ediyor. Aynı zamanda düzlük hızınızda iyi olmak zorunda”

“Montreal güzel bir yer. Hatta yılın en iyi yarışlarından bir tanesi. İnsanlar pistin tehlikeli olduğunu söylüyorlar. Fakat ben buna katılmıyorum. Bariyerlere belki daha yakın olabilirsiniz fakat burada yarışmak ayrı bir keyif”

“Son yarışlar bizim için oldukça şanssız geçti. Fakat hızımız gerçekten iyiydi. Eğer yarışı tamamlayabilseydik muhtemelen iyi puanlar alacaktık”

“Monaco’dan bu yana geçen zamanda dersimize iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Mücadeleye hazırız”


Yorumlar

“Toro Rosso Pilotları Montreal Öncesi İyimser” için bir yanıt

  1. inşallah iyi gecer bızım ıcın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir