Alonso: “Ferrari Güncellemeleri İstikrarsız Geliyor”

Fernando Alonso, Ferrari’nin güncellemelerinin istikrarsız olması sebebiyle bu hafta sonu gerçekleştirilecek Kanada yarışında Mercedes ile farkı kapatabileceklerinden emin olmadığını söyledi.

Ferrari bu sene Mercedes ve Red Bull’un hız olarak gerisinde görünüyor ancak dayanıklılığı ve istikrarı sayesinde Fernando Alonso şampiyonada 3. sırada bulunuyor.

Ferrari Kanada’ya güncellenmiş motorla geliyor olsa da Alonso erken konuşmak istemiyor.

Alonso “Göreceğiz. Sıkı çalışıp beklentilerimizi yapmalıyız. Bu sene genel olarak her yarışa güncellemelerle geldik.”

“Bazıları iyi çalışırken bazıları çalışmadı. Bu yüzden Kanada’da yeni parçalardan maksimumu çıkarmaya çalışacağız. İyi bir cuma günü geçirip podyuma bir adım daha yakın olmaya çalışacağız.”

“Her yarışta daha rekabetçi olacağımız konusunda şüphem yok ancak ne kadar rekabetçi olacağımızı bilmiyorum.”

“Kesinlikle aracı daha fazla geliştirme potansiyelimiz var çünkü performans olarak düşük seviyedeyiz. Bu yüzden bir çok şeyi – motoru, aerodinamiyi, startları- geliştirebiliriz çünkü şu anda istediğimiz seviyede değiliz.”

“Şampiyonanın sonuna daha çok var. O alanlarda gelişebilirsek iyi yarışlar çıkarabilir ve iyi sonuçlar alabiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Ferrari Güncellemeleri İstikrarsız Geliyor”” için 5 yanıt

  1. Ferrari şasi yapmayı bilmiyor

    Ferrari motor yapmayı da bilmiyor.

    Ferrari Aldo Costa ve Stefano Domenicali’yi kovmayı biliyor.

  2. Giro’da pedal çevirenleri izleyeceğine Maranello’ya gitsen,ekiple beyin fırtınası yapsan,takım çalışmalarına katılsan haliyle böyle boş beleş konuşmalarda,beyanatlarda bulunmasan diyicem de kime diyorum ben egosu kensini bile aşmış bu ispanyolun…

    1. Bence yaptığın yorum çok yanlış.. daha geçen gün italyada yapılan moto gpde rossi ve marquezle buluşmasında alonsonun simulator çalışması için orda olduğu söylendi gazeteciler tarafından. Hani adamla ilgili çıkan bir iki bisiklet firması haberinden yola çıkıp böyle yorum yapman gerçekten zalimce olmuş kardeşim. Biraz daha dikkat lütfen

  3. Yanlış. İstikrarlı bir şekilde başarısız oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir