Senna İsmi Sonunda Geri Döndü

yazar:

kategori:

Honda, 2008 sezonunun bitmesindne yalnızca 2 hafta sonra başlayan test seansına sıkı program ile başladı.

3 günlük testlerde Honda’nın 2 programı olacak. Alex Wurz ve Jenson Button 2009 aracı için çalışmaları sürdürürken, diğer taraftan Bruno Senna ve Lucas Di Grassi’nin araçtaki gelişimleri izlenecek.

Wurz bugün farklı aerodinamik parçaların ve oluksuz lastiklerin testi ile haftaya başladı. Yarın ve son gün ise Button kokpitte olacak.

Di Grassi bugün sabah çalışırken öğleden sonra Senna ilk kez Formula 1 aracı kokpitine geçti. 

Bruno Senna "İlk Formula 1 testim beklediği gibi iyi geçti. Gerçekten çok eğlendim ve keyif aldım. Sabah sıramı beklerken mümkün olduğu kadar hazır olmaya çalıştım. Takım radyosunu dinledim, izledim ve takımın nasıl çalıştığını öğrendim. Oldukça sakin hissediyordum ancak garajdan çıktığım ilk turda durumun önemini farkettim."

"Bu çok özel bir fırsat ve aynı zamanda tüm hayatım boyunca hayalini kurduğum bir fırsat. Takım harikaydı ve seviyemi bulma işini bana bıraktı ancak ikinci turumda araçta çok daha rahat hissettim. Vites değişiminde, motor gücünde ve aerodinamide GP2 aracına göre çok farklı hassasiyetleri buldum. Açıkçası tam günüm hesaba katılan gün olacak ancak bugün başardıklarımdan da memnunum ve daha fazla tur yaptıkça daha hızlı olmayı umuyorum. Benim için harika bir gün oldu ve bana bunu mümkün kılan Honda takımına minnettarım." dedi.


Yorumlar

  1. senna guven avatarı

    Tepedekı mavı bolum dısında aynı gıbı. Ee ne de olsa en cok onun hakkı sarı kaskı kullanmak:) bakalım performansı ne olacak

  2. Evet, detaylar hariç renkleri, şeritleri tıpkısının aynısı.

  3. kaskı ayrtonun tam olarak aynısı mı ne

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir